Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednoduchý dort

Od: sisi® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den! Chci udělat poprvé v životě dort, nemám formu a nepečený nechci. Máte někdo nějaký dobrý tip? pokud to není možné, tak půjdu zítra koupit formu. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Korpus klidně upečte na plechu , poté můžete vyřezat tvar , podle talíře . Zbytky můžete podrtit a stejně jako u medovníku , použít na obsypání dortu

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, postup viz odkaz (formu kupovat nemusíte). Zdravím!

toprecepty.cz/...

doplněno 28.08.22 18:02:

sisi - jo, je to dort zavináč .

hodnocení

Tak jsem koukla a jsem úplně vedle! To by mě vůbec nenapadlo! Vyzkouším to na návštěvu a pak upeču vnučce. Fakt bomba!

hodnocení

3x

V každém obchodě dostanete koupit hotový korpus. Bývá u pečiva. Když koupíte ještě želé na dort, takové, co ihned po nalití ztuhne, pak jste happy. Když ne, tak pudink uvařit do šťávy z kompotu. Na korpus šlehačku, všelijaké, umělecky naskládané ovoce, polít želém nebo také ne a dort krásný a troufám si říci, zdravý. *palec*

hodnocení

Děkujim taky vyzkouším. Jen jsem chtěla něco i doma.

max2
hodnocení

2x

Tady je jeden recept na jednoduchy dort, bez formy a trouby, staci panev.

hodnocení

0x
Krtkův dort je efektní a jednoduchý. Navic ho koupíš jako krabičku kde už je všechno navážené. Jen dokoupíš banány a šlehačku.
hodnocení

To by vnučka poznala.

liska5
hodnocení

0x

Z těch nepečených, kde se v kastrolu staví obruba z cukrářských dortů mi připadá nejjednodušší želatinový dort s ovocem. A úplně triviální je oplatkový dort. Ten jsme doma dělali jako děcka z kulatých oplatek. Koukla jsem a je na netu. Na koleji z palačinek :) Pak to chce jen krém a fantazii na zdobení.

ben®

liska5 - "a nepečený nechci". Toto je uvedeno výslovně v dotazu.

liska5

Jé sorry, já jen navázala na poslední odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]