Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemá to cenu. Už nyní jste z toho všeho celá "rozvrkočená" a lepší to nebude, protože dospělý chlap není dítě, které vychováváte - chlapa nepředěláte (a alkoholika už vůbec). Utečte. Zdravím!
Takže zažila jste ještě horší pány, tak alkoholik nevadí. Asi máte smůlu, že si neumíte najít normálního chlapa. No nic, ztrácíte čas (a možná i mládí). Myslím, že vlastně nevíte, co chcete. Jsem zvědav na další rady zde, ale zřejmě Vám nikdo nenapíše, že Váš vztah je zrovna snový.
Vy jste zvyklá na alkoholiky a jiného chlapa jste asi ani nepoznala. Ovšem, jsou i muži, kteří se chovají k ženě slušně a neopíjejí se, netlučou ji (jen na Velikonoce). Je mně Vás docela líto, že hezká ženská přitahuje takové exoty.
To nemyslíte vážně, že místo partnerů, co vás mlátili, chcete žít s alkoholikem.
Alkoholik dá vždycky přednost chlastu, kdybyste byla celá zlatá.
Vemte nohy na ramena a utíkejte, než se váš vztah prohloubí a bude ten rozchod horší.
Nevěřím vám! Neustále opakujete, že se vám to nelíbí, co se vám nelíbí apod., ale neustále se ho zastáváte. On vás nemá rád, ale ani vy jeho. Vy jste pro něho jenom taková nouzovka, které si vůbec neváží a stejně i on pro vás je jenom takovým nouzovým řešením, protože po předchozích zklamáních máte strach, že zůstanete sama. Mám známou, která má stejně smutnou a nešťastnou minulost jako vy. Ale když jí jejího posledního chlapa zavřeli, náhodně jsem ji poznal a za rok a půl už umí žít jiným životem. Ne, je to jenom moje známá, jsem o 44 roků starší, předkremační kmet, nic víc. Ale podařilo se mi její myšlení a její závislost na TAKOVÉM, na TAKOVÝCH, ovlivnit. Napište, seznámím vás s ní a uvidíte, že TEN KROK OD TOHO není tak nemožný. Ještě jednou se vracím k vaší poslední větě. Ano, je to marný, marný, marný! Takže buďto budete fungovat jako blbka a ničit si život, až si ho zničíte úplně, nebo se seberete a ZAČNETE ŽÍT jako inteligentní sebevědomá žena! Napište... třeba vnitřní poštou. Přeji vám krásnou neděli a sluníčkový, možná už šťastný nový týden!
Zdravím. Nebaví Vás to, nerespektuje Vás, netoleruje, necítíte se vedle něj dobře..Pokud se ptáte cizích lidí jestli má vztah cenu, pak věřte, že nemá. Nezáleží mu na Vás, protože to by se choval jinak. On je s Vámi možná ze zoufalosti, ale proč s ním jste Vy? To jste také tak zoufalá? Neberte to ve zlém, ale zamindrákovaný člověk by si měl nejdříve vyřešit sám sebe. Určitě si s takovým mužem zatím rozhodně rodinu neplánujte. Buďte upřimná a promluvte si s ním rázně. O tom co Vám vadí, co se Vám nelíbí, nebo naopak líbí, ale celkově že jste nespokojená. Buď svůj přístup k Vám změní, nebo mu na Vás nezáleží a měla byste hledat jiného partnera. Važte si sama sebe!
Takového chlapa nepředěláte. Ani se tím nevysilujte. Z jeho životního stylu brzy onemocní a Vám zůstane na krku. Zamindrákovanej paličatej alkoholik, který je s Vámi jen z nouze.. S takovým není žádná perspektiva. To raději žít sama a po svém, věnovat se zlepšení sama sebe a věřit, že na cestách potkáte někoho normálního, se kterým nebudou problémy.
Moc pije, jdi radši pryč od něho.
A co výlety, nic nepíšeš o společných zážitcích. Všechny peníze vrazí do cigaret a pití. Nech ho plavat.
Tak když vás nemlátí co chcete víc v dnešný dobe.
Pije , pije , každý pije . Ty co nepijou jsou jiný level. Takového ťežko sehnat.
Chcete slyšet porád, Miluji te. Buďte ráda že vám nelže.
Taky se treba uskromnit ve výberu.
Láska se buduje postupne.
Mám te rád. Takové veci se bežne neříkají v rodinách, když na to není vážny duvod. Pracuje, peníze nosí a tak dále. To je projav lásky a ne žvanení o láske .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.