Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šlehačka se neušlehala-proč?

Od: zirafka odpovědí: 12 změna:

Vařím a peču už více než 50 let. Ještě se mi nestalo, aby se neušlehala šlehačka, až dnes. Měla jsem šlehačku de luxe 40 %, byla dobře vychlazená, postup stejný jako po mnoho let a stalo se mi, že se vůbec neušlehala, pořád byla tekutá a posléze se jakoby srazila. Toto se mi stalo poprvé a zajímalo by mě, čím by to mohlo být. Máte prosím někdo podobnou zkušenost? Děkuji všem za odpovědi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jp
hodnocení

3x

Možná je to vysokým procentem tuku a ušlehala jste rovnou máslo.

hodnocení

3x
Zdravím , šlehačku přes 40 % , používám na zapékání pokrmů a 31 % na šlehání . Nevím , jestli Vám to nějak pomůže , ale osobně mi vždy vyjde dokonalá šlehačka z těch 31 %

tebi
hodnocení

1x
Vsadím se, že byla stará. Tučnost je její přednost,neroztéká se, ta de Luxe. Problém je, že je drahá a jde málo na odbyt. A taky výrobce může šidit na tučnosti, pokud měla min jak 30 teče. Já ale vsazim na to, že byla stará...
zirafka

Tak starou bych rozhodně nepoužila !

hodnocení

0x

šmejd

Kupuj Kunín šlehačku ke šlehání

liska5
hodnocení

0x

U takové 40% šlehačky, když ji otevřu, mám pocit, že už je to na stěnách utlučené máslo. A do toho tekutého uprostřed to máslo nejde ani šleháním.jaksi vpravit, aby to ve finále byla nadýchaná šlehačka.

spu
hodnocení

0x

Musíte používat Olmu.

27.08.22 16:38

*srdce*

zirafka
hodnocení

Použila jsem Kunín, dříve se mi bez problémů ušlehala šlehačka jakékoliv značky a jakékoliv tučnosti, šlehačku používám velmi často, obzvlášť v létě ji mají vnoučata rády s jahodami.

byla prošlá?

nov
hodnocení

0x

Sice byla šlehačka vychlazená, ale měla jste i studenou nádobu a šlehací metle? Pokud ne, může dojít v letních horkých dnech ke sražení.

hodnocení

0x

Když už je zde téma šlehačka 40 %, co je na ní de luxe? Že je tak tučná? Je to dobré? Není to spíš na škodu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]