Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pánský holič

Od: bianca® odpovědí: 11 změna:

Může mi někdo poradit, kde se v Praze může jít chlap ostříhat ještě za "lidovku"? Ten můj do žádného salonu, popř. barber shopu za několik stovek jít nechce, ale... Nejlépe by vyhovovala buď P-10, P-4, P-3, P-2 ale může být i jinde. díky moc za případné tipy;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

2x
V Šumperku na pánském za 150,-...
V Praze cca 300,- a více...
Kupte si strojek z Lidlu.
brb

I mnohem míň. Stačí vyhledat: střih pánský praha ceník

Ale strojek se vyplatí.

hodnocení

0x

Nedivím se, barber shop, to není vyučená(ý) kadeřník(většinou), je to také vidět na těch hlavách, co jim tam vytvoří. Většina dámských kadeřnic zvládne i chlapa ostříhat, záleží jen za kolik? Chodím 35 let k jedné kadeřnici a platím třetinu ceny v barber shopu. Stačí pár kadeřnictví obvolat a budete mít cenový přehled hned. Svou mám na P-4, ale nebere nové zákazníky, nestíhá, protože je za "lidovku" (300 neplatím)!

hodnocení

0x

Jen pro info, mám tady na okraji Brna asi 200 metrů holičství. Je tam každý den venku fronta asi 5 lidí. Cena na dveřích 220 Kč za kus.

kuk*

U nás, nedaleko centra Brna, vývoj cen pánského stříhání:

rok 2000 100,- Kč

rok 2001 130,- Kč

leden 2022 150 Kč

červen 2022 180Kč

srpen 2020 350,- až 400,- Kč (nový majitel)

pb®
hodnocení

0x
Děti a manžela mi stříhá kadeřnice na P4 za 100Kč, ulice Vavřenova.
hodnocení

tak to je super cena *palec* mohla byste mi prosím napsat přesněji, kde se kadeřniství nachází? díky moc

kolemjdouci
Hned pod mostem, druhý keř vpravo.
rodic

Vavřenova 1440/2

google.com/...

hodnocení

0x

https://100czk.cz/
Tady stojí v Praze stříhání umytých vlasů 170 Kč.

hodnocení

0x

Navštívila jsem holiče v nevelkém městečku na Chrudimsku. Byl to opravdu zážitek. Pán hovorný, ale vtipný, nebyl trapný. Nejprve se mě po příchodu slušně zeptal, zdali nejsem ožralá. Když mě to překvapilo, řekl, že se ptá proto, že ožralé lidi zásadně nestříhá. Řekla jsem, ať nemá strach, přijela jsem autem, proto u mě ožralství určitě nehrozí.*smich*

Uklidnil se a nabídl mi slivovici. :-D Tu jsem odmítla. Měl tam karty, prý si zahrajeme, když vyhraju, ostříhá mě zdarma. Nejsem karetní mistr, tudíž jsem i karty odmítla. Pro někoho by to možná bylo zábavné. Lidé ho tam mají, jak jsem pak zjistila, docela rádi.

Nakonec mě ostříhal za 100 Kč. Byla jsem sice spokojená, ale nevím, zda k němu někdy znovu usednu do křesla. Bylo to takové dost "netradiční." A pro podobného holiče musí mít člověk dost pochopení a odvahy. Což se nevytvoří hned napoprvé. Jaga.

Ale zážitek to každopádně byl!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]