Nejste přihlášen/a.
Mám velmi čerstvou zkušenost / teprve 3 mytí / s šamponem Elséve total repair 5. Tak hebký, vyživený a příjemný na omak jsem neměla vlasy fakt dlouho. Vzala jsem si na vyzkoušení malý balení a ještě v akci, protože mám doma asi dalších 5 šamponů co mi nesedlo, ale tento je fakt super. Elseve šampon na /...
Já jsem přesvědčená, že šamponem to není. Šampon má odmastit a tak to dělá. V některém je ještě něco jako vosk nebo keratin nebo co. Ale stejně to opláchneme a vetřeme do ručníku. Podle mého je důležitá následná péče. Mám odzkoušeno, že musím vybírat bezoplachovou, tedy bez spláchnutí. Musí to zůstat na vlasech. Kupuji s pumpičkou nějaký repair, GlisssKur. Jakoby dvě tekutiny se musí protřepat. Každá značka ho však má. A celou tu činnost dokončím kupičkou tužicí peny, středně silné. A přes kartáč vyfoukám. Moc to neprožívám, tohle mám už několik let odzkoušeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.