Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte někdo zkušenosti s dobrým přípravkem na zpevnění prsou, který má nějaký účinek? Konkrétně mi jde o to, aby mi prsa příliš nepovolila po kojení. Jinak o prsa pečuji snad dobře - pevná podprsenka, cvičení, studená sprcha. Masíruju i balzámem na prsa s včelím voskem, ale něco bych ještě přidala. Dost mi na tom záleží. Díky
Dobrý den, nic ve zlém, ale můj názor (a prosím, abyste se za něj na mě nezlobila) je ten, že nic takového nefunguje, resp. neexistuje. Samozřejmě, že spousta kosmetických firem vyrábí a ve velkém prodává spoustu krémů, vodiček a jiných "zázračných udělátek", ale podle mých zkušeností jsou zcela a naprosto k ničemu. Jsem 100% přesvědčená, že máte-li kupříkladu genetické předpoklady ke vzniku strií v těhotenství, budete je mít, i když se budete x-krát denně mazat těmi nejlepšími krémy nejlepších značek. O svém mínění na různé krémy na hubnutí (za 30 dnů o 3 cm méně v pase atd.) nebo celulitidu se raději vyjadřovat nebudu, sama jejich existence je proti zdravému rozumu. Přeji Vám, abyste nehledě na mé odmítavé stanovisko k této věci, našla nějaký přípravek, který Vás udělá šťastnou a spokojenou a já a mě podobní nechť zůstaneme v klidu skeptiky.
Na nesmysly nevěřím (hubnutí, zvětšování poprsí). Ale dle Vašeho názoru by nefungovala žádná kosmetika - pasta na zuby, krém na obličej... - prostě pokud mám předpoklady k zubnímu kazu, tak ať používám pastu nebo ne, tak se mi zuby zkazí. Je jedno jestli si obličej mažu kvalitním krémem, protože vrásky mám taky předem dané atd. Z mých zkušeností ale pasta na zuby i krém fungují. Proč by nefungoval krém na zpevnění jiné části těla než obličeje, to nechápu. A znovu opakuji, strie mám skoro všude, jen ne na břiše, které jsem mazala. Ledaže bych měla geneticky dané, že mi nepopraská zrovna břicho Ale podle tohoto principu by se nedala prokázat účinnost ničeho, když o všem řeknete, že je to dané. Vy nepoužíváte krém na obličej, na ruce, tělové mléko, odličovací prostředky, zubní pastu? Jestli ano, tak nechápu proč, když máte/nemáte geneticky dané předpoklady ke vzniku vrásek či zubního kazu.
A taky nic ve zlém
Myslím, že jsme si tak úplně neporozuměly: OPRAVDU nepopírám přínos zubních past (i když jsou založeny na principu "nějak dostat z těch zubů" zubní plak a zbytky potravy, což nasucho tak úplně dobře nejde) nebo krémů, které zvlhčují pokožku pomocí fungujících hydratačních přísad. Ovšem popírám smysluplnost výrobků, které Vám zajistí pružnost, pevnost či hebkost pokožky, jak nás neustále dokola přesvědčují reklamy. Tím pádem nevěřím tomu, že když si budu mazat poprsí sebelepším krémem, bude se viditelně lišit od nemazaného poprsí "mého dvojčete". Nebude.
(Doufám, že Vás moje odpovědi dokázaly přesvědčit o tom, že nic ze zde napsaného opravdu nemyslím nikterak zle či útočně. Berte to čistě jako subjektivní názor jedné pětatřicítky se 3 dětmi a nějakými těmi životními zkušenostmi). Hezký večer
Upřesnila bych tedy svou otázku, abychom si rozuměly - hledám krém, který dobře pečuje o prsa, stejně jako některý krém dobře pečuje o obličej nebo o tvrdou kůži na patách. Nečekám že mi po něm prsa ztvrdnou jako grepy. Ale nějak si myslím, že rozdíl mezi čistým vepřovým sádlem a krémem určeným na prsa být musí. Možná se pletu. A nic proti sádlu, taky mi kolikrát pomohlo
No, já naprosto souhlasím s Hellou, takže zkuste je namazat tím sádlem, nevyhodíte zbytečně peníze a kůži budete mít hebkou a vláčnou... Neexistuje nic, co by zpevnilo kůži tím, že ji namažete. Sama bych byla spokojená, kdyby se těm reklamním blábolům dalo věřit aspoň na 50 %. Věřte ve svou šťastnou genetickou hvězdu, nic jiného Vám (nám) nezbývá.
doplněno 07.11.09 19:43:Břicho jsem si nemazala (před 30 lety jsme s tím tolik nenadělaly) a nemám na něm jedinou prasklinku (2 děti), zato stehna, boky, prsa... darmo mluvit. Ale nějak mi to nevadilo a nevadí. A na obličej používám modrou Indulonu a neměnila bych. A to nejsem žádný přírodní typ s roštím pod pažemi a jinde.
Já jsem k modré Induloně dospěla po několika letech drahých pokusů s "nejlepšími hydratačními krémy na suchou pokožku". Opakovaně mi byla modrá Indulona doporučována různými kožními lékaři jako nejlépe promašťující a zvlhčující krém na celé tělo a posléze jsem jim musela dát za pravdu - fakt to funguje a obličej už nemívám suchý a napnutý. Takže: Vivat Indulona!
Vy žertéři, pak by taky mohl admin zakázat i vkládání obrázků vztahujících se k tématu. Ale myslím, že to byste riskl
Mnoho let dělám ve fitku a tak vím,že ženský si normalně nechají dělat nebo upravovat prsa a vypadá to super,ale bohužel investují penízky.Kruci,ale nejste jediná co to řeší a jsou na tom ženský hůře.Já říkám,hlavně zdraví.
Penízky by nevadily, ale jednak nechci riskovat život pro prsa a jednak bohužel každému do prsou nacpou implantáty. To bych nesnesla.
Tak co jenom si nechat vymodelovat prsa.Jinak mohu potvrdit.Ženský jsou v pohodě a žadné problémečky nemají a sportují a vypadají dobře a jsou konečně v pohodě.
Dobry den, mila Iu, bylo by krasne, kdyby alespon neco z tech predrazenych kremu a vodicek fungovalo, ale obavam se, ze to funguje jen jako dobry kseft. Pevna prsa budou tak dlouho pevna, jak Vam je dal do vinku sam zivot.
Jiste, muzete se zpevnovat celkove pravidelnym treninkem celeho tela, prsnimi svaly nevyjimaje, ale to ochabnuti tam casem bude, s tim nic nenadelate. Hlavne bych se netrapil necim, co ma prirozeny vyvoj , hezky den Camelot
No jo, chlapovi se to netrápí s vytahanýma prsama Ale díky. Mě se jen zdá, že není třeba je mít vytahaná už v mládí.
Jen si tak myslím, když krémy pomáhají na jiné věci, tak proč ne na tohle. Na zvětšení poprsí pomocí krémů samozřejmě nevěřím, to je nesmysl, ale kdyby krémy nefungovaly na pružnost pleti, tak by se asi tak nerozšířily (např. na obličej apod. Já mám např různě po těle strie, ale protože jsem v těhotenství používala dobrý krém, tak mi břicho nepopraskalo. Takže věřím, že určité složky na zpevnění pomáhají. Jen vědět které zrovna na tohle.
Samozřejmě, že hraje roli genetika atd., ale myslím si, že když si jedna z dvojčat o prsa starat bude a druhá ne, tak bude rozdíl patrný. A i látky obsažené v krémech v tom mohou hrát roli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.