Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádství

Od: katla odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, potřebovala bych asi radu.Mam kamaráda kterého znám cca 10let.Zamilovala jsem se tehdy po něj na první pohled,ale on tehdy ne.Ale scházeli jsme se taková parta do hromady 2 krát týdně.Mela jsem tehdy někoho asi 5mesicu.Byla jedna Akce v jeho městě,dorazil tam a dal mi pusu(nikdy předtím mi ji nedal),řekl mi úplně opilí po roce scházení že mě bere Víc než kámošku (poslala jsem ho do háje, měla jsem přítele).Pak když jsem mu psala že to řešit nebude že si na nic nepamatuje.Pak jsme se sešli po pár týdnech a řekl že to byla hloupost, neřešila jsem to teda a teď je to 6 let co mám někoho, sešli jsme se s tím Kamarádem po 6letech(chtěla jsem si všechno vyříkat a jít dál)Abych to měla uzavřené v sobě.Byl v pohodě, řekl že si všechno pamatuje i když předtím tvrdil opak.Ze měl vztah rok zpět nevyšel mu,a rád by měl děti ale nemá s kým a prý pořád hledá slečnu.Vycetl přítele že mám.Dival se po ženských, když jsem se dívala já,byl naštvaný a nevím proč když to sám dělal.Sli jsme se projít a ovšem promluvit, řekla jsem mu že kdysi co jsem k němu cítila, zčervenal se jako blázen,ale řekla jsem mu že už je to pryč.X hodin jsme se procházeli po městě (zapomněli jsme na čas) a byl milej,pozornej atd.ani nevím proč.Pak mi nabídl odvoz autem (nikdy mi to nenabídl,ani za horšího počasí asi 5krat).Dala jsem mu pusu na rozloučenou a řekla že už se nevidíme.Rekl možná že jo a řekla jsem mu ať jede.Rekl jenom Dobře dojed i já jemu.Celou dobu přemýšlím co to vlastně bylo, chtěla jsem to už nějak uzavřít, necítila jsem už předtím k němu nic, až možná do teď.Mam to neřešit? Přítel o tom ani slyšet nechce.dekuji za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Neřešte to. Buďte ráda, že máte vztah a přítele který Vás má rád.

jd
hodnocení

0x

Zdravím, "Přítel o tom ani slyšet nechce". Kterého přítelem máte na mysli? Vy máte přítele, a současně lezete do auta k jinému chlápovi a myslíte si na něj?

Jen abych to správně pochopil.

katla
hodnocení

Není to pro mě žádný Přítel.5 let jsem ho neviděla a mám celou dobu vztah on měl taky.Jen se chceme s přítelem brát a chtěla jsem to uzavřít.Rekla jsem mu že už se neuvidíme.Ale bylo to takové divné,a nevím proč.
jd

Vy jste cizinka, nebo neumíte česky?

To v uvozovkách je vaše citace.

Ale už vás chápu asi lépe, vy si chcete stále něco uzavírat a odškrtávat, vy ženské... kašli na to :)

měla jsi mu popravdě říct, že plánuješ svatbu a že ho klidně na svatbu pozveš. Ten by zdrhal že bys nestačila čuchat smrad.

sony*
hodnocení

0x
Chtěla jste to v sobě uzavřít a teď jste ve zmatku. Ale tenhle kamarád je jenom jesitny chlap,kterému dělalo moc dobře,že jste byla do něj zamilovaná.
A při tom vašem setkání po těch letech asi poznal,že vás už tolik nebere,tak začal být milý,galantní atd. Aby vás znovu dostal do té polohy,která mu lichotila. Myslím si,že to bude velký sobec a že s vámi hraje hru.

katla
hodnocení

Zdravím vás,sice vás neznám ale asi máte pravdu.Ja se chovala otevřeně a v pohodě a on jenom kopal kolem sebe.Zarlil na to i to co dělal sám.Nekoho znáte 10.let a jako byste ho neznali.Smutne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]