Nejste přihlášen/a.
Naprosto vám rozumím a vím, že rady zkuste to nebo ono na nic nejsou, člověk nemá sílu něco změnit. Mám známou, která na tom je určitě mnohem hůř a daří se jí to měnit. Dejte na sobe nějaký kontakt nebo napište vnitřní poštou nebo si vytvořte nějakou e-adresu, kterou už pak nemusíte na nic jiného používat, napíši vám tam víc. Lidé, kteří na tom jsou stejně vám mohou napsat o svých zkušenostech, jak si úspěšně pomohli. Něco podobného jsem tady odpověděl jedné mladé ženě asi před půl rokem a občas napíše, jak se její stav lepší. Pozdrav do dálky a držte se!
Dobrý den, myslím si, že si nedokážete vážit toho (uvědomit si), že jste vlastně šťastná a co máte. Je Vám "houby", tak si vymýšlíte problém, abyste si mohla stěžovat (na internetu či kamarádkám u kafíčka). Běžte se podívat např. do nemocnice nebo na LDN - tam jsou lidé, kteří mají skutečné starosti a bolesti. Přestaňte blbnout a vzpamatujte se (škoda času, kdy si namlouváte problém). Zdravím!
To, co se s vámi děje, to ben nepochopí. Nikdy se s tím asi nesetkal. Tak si z jeho názoru nc nedělejte, nemyslí to zle.
jak123 - tazatelka chtěla znát různé názory. Nechtěla (doufám) odpovědi typu, že chyba je někde jinde, než u ní a "mazání medu" kolem úst. Čím jsem si v životě prošel (a procházím) nemůžete vědět. Můj příspěvek má tazatelku probrat z nudy a aby si uvědomila, jak vypadá skutečný problém.
Já s vámi bene nechci polemizovat, jen jsem napsal, že ji chápu. S kolika opravdu psychicky nemocnými se důvěrně znáte, že zpochybňujete, že to u ní opravdu může být nemoc? V nemocnici a LDN, které zmiňujete, jsou jiní pacienti než na psychiatriích! Přijeďte na návštěvu a seznámím vás s některými, o nichž mluvím, zvu vás! Za to poznání to stojí! Před rokem bych taky nevěřil!
Tak nevím, vy jste nepostřehla, že vám oba píšeme něco zcela odlišného, že ben píše, že si problémy spíš vymýšlíte zatím co já píši, že vám rozumím a nabízím vám pomoc při řešení problémů, při řešení psychiky. A vy nás házíte do jednoho pytle. Přečtěte si pozorně co všechno jsem psal. Pěkný den! Jsem jak123, tak to nepleťte.
A přesně kvůli tomu, jak jste reagovala na odpovědi dvou rádců si myslím, že ve skutečnosti žádný problém nemáte. A kdyby Ben neupozornil na to, že ani nereagujete, tak byste vůbec neodpověděla. Takž Vám je úplně fuk, že jste položila otázku, a že tady jsou lidé kteří si ji přečetli a dokonce Vám věnovali svůj čas a snažili se Vám nějak poradit a Vy nic. Prostě se v této prázdnivé době nudíte a možná se i cítíte sama, to Vám neberu, ale to přece není nic vážného. Tak vytáhněte třeba kolo,a jeďte někam ven, nebo jděte pěšky, jestli to kolo nemáte. Nebo si naplánujte nějaký výlet třeba vlakem, tam a zpátky. Ono se toho dá dělat spoustu, ale musí se chtít. Když budete sedět doma a budete se litovat, tak to nikam nepovede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.