čauky všem, prosím vás hlavně ženy, nevíte o necem na způsob Nadrainu, ale něco levnějšího? Já našla treba Beauty bust balance. A nebo jak bych si mohla ještě zpevnit prsa? Cvičením že? To cvičím. A pak nějakým krem na poprsí bych si mohla koupit.
Já jsem tedy chlap /občas o tom někdo pochybuje, ale to mě nebolí/ a co vím, tak pomáhá častá masáž. Nic to nestojí a je to příjemné pro ni i pro něho. Aspoň mám takovou letitou zkušenost.
Krém nebude účinnější než cvičení, to není možné. Jaké cvičíte na hruď cviky a kolik opakování/váha? Není to těžké cvičení, abyste cítila pevný podklad.
Chodit bez podprsenky v soukromí, to zpevňuje vázy, všude jsou svaly i tam, samozřejmě celkové zpevnění těla je fajn, plavání by mohlo pomoci, hydromasaz...
Tohle se říká, ale není to pravda. Vazy se natahováním neposilují, ale prodlužují. Navíc si nesem jistá, jestli prs nějaké krom těch na prsních svalech obsahuje. Kůže se také natahováním nezpevňuje a tuk nelze zpevnit nijak. Pro pevná prsa to chce chodit rovně, aby je podpíral hrudní koš, nosit správnou podprsenku, která prsa podpírá a kůže se tak nenamáhá a mít posílené a nezkrácené prsní svaly. Nejhorší jsou ohnutá záda a běhání bez podprdy, to pak můžete mít prsa u pasu ve 30 a že takovou znám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.