Dobrý den, mám velký problém s pocením nohou. Mám spreje všechno a nic nepomáhá. Koupila jsem si boty plátěnky a myslela si že to bude dobré ba naopak. Každý den když přijdu s práce to je nehorázný smrad. Boty můžu každý druhý den prát a pomalu se mě rozpadají. A nehorázně mě pak smrdí i nohy. Pak mám boty skoro za 2000,- sportovní a ty to tak nedělají... ikdyž taky. Chci si koupit něco jako kecky...k mému stylu oblékání se to hodí ale fakt nevím. Někde jsem četla že pomůže kvalitní kožená obuv . Ale podle mě ta kůže bude ještě horší v tom vedru. Baleríny nosit nemůžu na boso. Že zdravotního důvodu. Tedy jen kvalitní pevnou obuv s dobrou podrážkou. Ty plátěnky měli dobrou podrážku kterou jsem neseslapala ale pračka je zničila. Tak uvažuju..nad těma botama s fotky ale nevím zda mě to pomůže aby ty boty zase nezesmradly.
Proti pocení se doporučuje šalvěj - koupele, ale i čaje. Můžete zkusit.
Kdysi můj bratr chtěl sehnat ponožky se stříbrem. Tak já si je koupila taky. Výsledek skvělý. Jenom tenkrát měli jen pánské, ty další v odkazu jsou možná novinka, nebo je tenkrát vyprodali. evona.cz/...
Na vojně jsme měli kolegu,tomu taky nehorázně smrděli nohy. Klidně si umyl nohy na umývárně a obul ty vojenské pantofle a než došel na rotu , reps.na ložnici , nohy "voněli"jako by si je neumyl a paradoxně o moc horší to nebylo po službě , kdy měl na nohou min 18 hodin kanady ! asi by to chtělo lékaře.
Nevím, jestli to je jen botami, ale zkuste se podívat na stránku zena.aktualne.cz/... , možná by něco z toho stálo za zkoušku. A pak ponožky se stříbrem - prodává dost e-shopů a zkusila bych i bambusové ponožky. To by v tom byl čert, aby něco nepomohlo.
Díky..zkouším...zatím normální rexonu po umytí co mám jednu starou tak používám na nohy. Ale kdyby jen v létě mě smrděli boty ale i v zimě boty s kožíškem...mám týden a už smrdí...takže ty boty Peru a Peru..a můžu je po měsíci pomalu vyhodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.