Nejste přihlášen/a.
využíváme většinou v kompostu - jen pecky jsme rovnou vyhazovali
Zelenina by se asi dala hodit do polévek - ono se to dá uvařit a chuť zeleniny tam bude... dá se to i jíst.
No teda takový kvašený nápoj s rohlíkem bych teda nejedla, ledaže bych měla fakt obrovský hlad a byla hodně chudá.
pro kozu je to škoda, je to ovocná vláknina, jedi to mimina v dětský přesnídávce nastavený třeba piškotama, když nechcete rohlík, a je to vyhovující jako syrovýi pro lidi s potížema trávení protože ta vláknina je z odštavnovače namaděru (nebo na maděru ). Z rozšmelcovaný odštavněný zeleniny klidně zeleninovej vývar, nebo bych to šoupla do mrazáku a vždycky bych do polívky až budu vařit hodila.
Tak já nevím, ale dělat vývar z rozšmelcované a hlavně odšťavěné zelniny, je podle mne naprosto kontraproduktivní. Co vlastně chcete tím vařením získat ze zeleniny, která už v sobě vlastně nemá vůbec nic. Takže já bych zbytky z odšťavňovače s klidným svědomím vyhodila do kompostu, nebo dala slepicím. A to jsem člověk který neplýtvá. Ono se to nemá přehánět.
To je můj názor.
Jo, a tomu miminu bych nic sladkými piškoty nenastavovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.