Dobry den, je mi 16 a vypadam mnohem mladsi, nez jsem. Vsechny, co potkam mi tipuji 11-12 let. Snazim se oblekat jako moji vrstevnici, snazim se i pribrat, ale mam 153cm a nemam ani zadna prsa. Nevite, co delat, abych vypadala starsi? Jak se treba malovat, co nosit...
A potřebuješ to kvůli chlastu nebo aby tě znásilnili?
Nenapadá mne jiný důvod, proč by člověk potřeboval vypadat starší... - Řešíš naprostou hloupost - jsou důležitější věci na světě. Jestli se teď snažíš přibrat - stačí počkat 10 let a budeš tu fňukat, že chceš shodit pár kil..
Jez zdravě, užívej si mládí přiměřeně věku... Nevšímej si kecalů a tupců okolo. Život je příliš vzácný, aby se v 16ti někdo zhroutil kvůli vzhledu...
tomaso
Z pohledu dospělého je ta odpověď ok, z pohledu tazatelky úplně k ničemu.
Já vím - ale raději ji takto budu varovat než jí doporučovat něco, v čem 1) bude vypadat jako d.bil a 2) upravovat tělo tak, aby se líbilo úchylákům...
Jinak stáří a inteligenci opticky vylepší dioptrické brýle :D
Teď se ti to zdá, že mladši vzhled je problém. Pro zestaršení nedělej nic, vždy by to vypadlo uhozeně, trapně. Později to oceníš. V mých 34 letech chtěli po mě v restauraci občanku, když jsem si chtěla dát malé pivo. Nyní mě vrstevnici závidějí (v dobrém).
Ahoj. Pro starší vzhled dost pomůže změna barvy vlasů a liceni, ale je to hodně individuální ...takhle se těžko radi. Jen taková poznámka ...mé dceři je 16 let a bydlí v Praze na intru... vypadá tak na 13 let a je za to ráda, protože ji nikdo neotravuje a dokonce se schvalne i obléká do nevyzyvaveho oblečení. Upřímně...jsem za to ráda i já. Ale chápu, že jsi ve věku, kdy už máš zájem o kluky a chceš vypadat dobře a ne jako děcko. Poraď se s kadernicí a kosmetičkou. Na FB jsou taky různé skupiny o vlasech a kosmetice. Podle fotky se lépe radí o vzhledu. Někoho třeba tmavé vlasy zestarsi a jiného udělají mladším.
Snaha vypadat starší Tě bude držet jen pár let života. Takže Tě to brzo přejde. Zapracují hormonální změny, které přicházejí u každé z nás jindy. Ženské hormony podporují potraviny ze soji a některé bylinky. Kdyby bylo něco špatně, snad to Tvá doktorka bude řešit. Jak jsou na tom Tvoji rodiče a ještě víc prarodiče? Hodně se toho totiž dědí. Užívej si, že vypadáš mladší. Dlouhé desítky let pak budeš chtít marně totéž.
No hlavně se pořádně zmalovat jak většina ženské populace.Mladé chtějí být staré,staré chtějí být mladé,ale ve většině případů chybí vkus a sebekritika.Buď ráda že vypadáš jak vypadáš.Pokud přece jen chceš se sebou něco dělat tak doporučuji to malování. Modrou,žlutou,zelenou,zlatou (čím víc-tím líp).Něco jako klaun v cirkuse.Jo a hlavně nezapomenout udělat si lihovkou obočí v půlce čela. Po takové ženě se mnozí i otočí.Ovšem ne z důvodu že se jim líbí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.