Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypadat starsi

Od: lindy odpovědí: 10 změna:
Dobry den, je mi 16 a vypadam mnohem mladsi, nez jsem. Vsechny, co potkam mi tipuji 11-12 let. Snazim se oblekat jako moji vrstevnici, snazim se i pribrat, ale mam 153cm a nemam ani zadna prsa. Nevite, co delat, abych vypadala starsi? Jak se treba malovat, co nosit...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

A potřebuješ to kvůli chlastu nebo aby tě znásilnili?

Nenapadá mne jiný důvod, proč by člověk potřeboval vypadat starší... - Řešíš naprostou hloupost - jsou důležitější věci na světě.
Jestli se teď snažíš přibrat - stačí počkat 10 let a budeš tu fňukat, že chceš shodit pár kil..

Jez zdravě, užívej si mládí přiměřeně věku... Nevšímej si kecalů a tupců okolo. Život je příliš vzácný, aby se v 16ti někdo zhroutil kvůli vzhledu...

tomaso
Z pohledu dospělého je ta odpověď ok, z pohledu tazatelky úplně k ničemu.

Já vím - ale raději ji takto budu varovat než jí doporučovat něco, v čem 1) bude vypadat jako d.bil a 2) upravovat tělo tak, aby se líbilo úchylákům...

Jinak stáří a inteligenci opticky vylepší dioptrické brýle :D

id
hodnocení

2x
Teď se ti to zdá, že mladši vzhled je problém. Pro zestaršení nedělej nic, vždy by to vypadlo uhozeně, trapně. Později to oceníš.
V mých 34 letech chtěli po mě v restauraci občanku, když jsem si chtěla dát malé pivo. Nyní mě vrstevnici závidějí (v dobrém).

hodnocení

2x
Ahoj. Pro starší vzhled dost pomůže změna barvy vlasů a liceni, ale je to hodně individuální ...takhle se těžko radi. Jen taková poznámka ...mé dceři je 16 let a bydlí v Praze na intru... vypadá tak na 13 let a je za to ráda, protože ji nikdo neotravuje a dokonce se schvalne i obléká do nevyzyvaveho oblečení. Upřímně...jsem za to ráda i já.
Ale chápu, že jsi ve věku, kdy už máš zájem o kluky a chceš vypadat dobře a ne jako děcko. Poraď se s kadernicí a kosmetičkou. Na FB jsou taky různé skupiny o vlasech a kosmetice. Podle fotky se lépe radí o vzhledu. Někoho třeba tmavé vlasy zestarsi a jiného udělají mladším. ;)

liska5
hodnocení

2x

Snaha vypadat starší Tě bude držet jen pár let života. Takže Tě to brzo přejde. Zapracují hormonální změny, které přicházejí u každé z nás jindy. Ženské hormony podporují potraviny ze soji a některé bylinky. Kdyby bylo něco špatně, snad to Tvá doktorka bude řešit. Jak jsou na tom Tvoji rodiče a ještě víc prarodiče? Hodně se toho totiž dědí. Užívej si, že vypadáš mladší. Dlouhé desítky let pak budeš chtít marně totéž.

hodnocení

0x
Bud rada a neblbni

sien
hodnocení

0x

Zakrátit vlasy, to zestarší, ale pozor aby si nevypadala jako kluk, i když některým se taky tomboy style líbí

hodnocení

0x

Buď ráda,budeš vypadat asi dlouho mladě. Moje neteř měla 20 let a vypadá tak na 15-16 let.A vůbec jí to nevadí:--))

michalverner
hodnocení

0x
No hlavně se pořádně zmalovat jak většina ženské populace.Mladé chtějí být staré,staré chtějí být mladé,ale ve většině případů chybí vkus a sebekritika.Buď ráda že vypadáš jak vypadáš.Pokud přece jen chceš se sebou něco dělat tak doporučuji to malování. Modrou,žlutou,zelenou,zlatou (čím víc-tím líp).Něco jako klaun v cirkuse.Jo a hlavně nezapomenout udělat si lihovkou obočí v půlce čela.
Po takové ženě se mnozí i otočí.Ovšem ne z důvodu že se jim líbí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]