Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizely velké tenké tašky, kde koupit?

Od: akrass® odpovědí: 9 změna:

Poraďte prosím, kde koupit velkou velmi lehkou do kabelky skládací látkovou tašku, aby unesla těžký nákup? Mám jen jednu už dosti zničenou, a v obchodech jsou jen menší tašky ...

Prošla jsem kik, Jysk, Ikeu, DM, atd... všude se zmenšily velikosti. Potřebuji průměr 50 cm dole, pevná, tenká , do kabelky. děkuji za tipy

Na netu jsem našla jen za 200 Kč a to opravdu nedám...

Zmizely velké tenké tašky, kde koupit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ušila bych si ji sama s rozměry, která by mi vyhovovaly. Kus látky seženete jistě snadno, lze využít i šatů či sukně, které už nenosíte. Ta ucha nemusí být kruhová, pro méně zručnou švadlenku stačí ušít obdélník, švy raději prošít dvakrát, aby taška něco unesla. A přišít ucha, také pro jistotu vícekrát prošitá. Za 20 minut nemáte co dělat. Jaga.

novak1*

Starou vypraniu , vytahanou látku bych nedával na tašku , leda tak na lehké veci. Látka na sukňu a dát tam 5 kg , to bych neriskoval.

hodnocení

0x

Nevím jestli se vám bude líbit, ale rozměrově, aby vyhovovalo, není k nalezení nic jiného

tvproducts.cz/...

novak1*
hodnocení

0x

Na tržnici v takových poločínskych krámech prodávali jutové, pevné, v 3 velikostech .

12.08.22 19:01
hodnocení

0x
V Penny
Prominte, nevsimla jsem si tech 50, ale mam velkou latkovou od Lidla slozim ji jako kapesnik

zirafka
hodnocení

0x

Viděla jsem je v prodejně kabelek a batohů a v obchoďácích v prodejnách upomínkových předmětů.

liska5
hodnocení

0x

U Vietnamců. Sbalené v těch malých úhledných kapsičkách. Jen je třeba si najít ten správný typ. Nedávno jsem koupila. Ucha to má obrovská a vlastní taška nic moc.

hodnocení

0x

Třeba tady, ale úplně těch 50 cm nemá...

prima-obchod.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]