Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matna rtenka

Od: alina odpovědí: 3 změna:
Dobry den, shanim nejakou dobrou matnou rtenku nejlepe tekutou a takovou tu, co na rtech ,,zaschne" a neni na nich citit (neni mastna)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzzu
hodnocení

2x
Dobrý den, doporučuji Maybelline SuperStay Vinyl Ink, Dermacol 16h lip nebo Matte mania, dají se sehnat v drogerii, záleží taky na ceně. Tyto jsou docela drahý, ale za mě skvělý. Ale každému vyhovuje něco jiného.

hodnocení

0x

V drogerii mívají mnoho značek a každá má rtěnku jakoby ve zkumavce s aplikátorkem. Vybereš si. Předpokládám, že jsi děvče a peněz moc nemáš. Podívej se na značku Miss Sporty. To je značka pro dívky. Také v lékárně mívají a ta je i výživná.

hodnocení

0x
Dobrý den, já mám moc ráda z Primarku- PS ... Liquid lipstick . Nevysušuje, nerozmazává se a hrozně dlouho vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]