Ahoj, prosím Vás kde najdu, nebo mi dejte odkaz na jidelnicky třeba od Kim Kardashian, nebo modelek Victoria secret. Já našla jen na tři dny od Kim Kardashian. Úplně se mi nelíbí postavy modelek Victoria secret. Spíš od Kim a Sharloty. Chci prostě zhubnout. mít větší zadek, širší boky a v pase být hubená a ploché bricho.
Méně žrát a více běhat . A teď vážně . Jak psala liska5 , postavu jako modelky mít opravdu nebudeš . Věř , že i ty modelky hřeší a drtivá většina chodí na liposukci a podobné blbosti . Pokud chceš opravdu zhubnout , musíš pro to něco udělat . Vyhýbat se průmyslovým potravinám , zařadit bílkoviny , ryby , zeleninu a pohyb . Není to jen o dietě , ale o celkové změně stylu života Mario
Marná snaha. Ty ženy mají postavu ve tvaru extrémních přesýpacích hodin od pánaboha, nemají to vycvičené. Ani ve fitku tohle udělat nejde, tam se naberou svaly, ale ony nejsou svalnaté, jsou krásně žensky zaoblené na těch správných místech a k tomu mají geneticky útlý pas. Tvar postavy je dán, pokud je někdo pez pasu, pak ani minimum tuku a svaly z něj postavu přesýpacích hodin neudělají. Naopak poku někdo přesýpací hodiny má, pak bude mít útlý pas i když bude mít mírnou nadváhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.