Když se tak podívám na ten šev u gumy, kdy na sebe ani přesně nenavazuje, kvalitu výšivu v gumě a celkovou kvalitu tisku papíru v krabičce, dovolil bych si tvrdit, že se jedná na 80% o padělek. Ta kýčovitá holografická samolepka "original" tomu dává ještě docela navrch a u kvalitního oblečení se nepoužívá splintovací pistole na přichycení visaček... toť můj názor.
speed10
Děkuji za komentář. Ovšem tohohle jsem si též všimla a přijde mi to právě divné.
Dal bych tomu tak 70-80%. Kdyby to bylo za původní cenu, tak by to ještě jakžtakž šlo, ale za 300 nevim. Záleží, v jakém obchodě to kupujete.
Doklad o originalitě - na to můžete zapomenout, Calvin Klein je na hodně nízkém žebříčku ve světě designer oblečení a nedává ke svým výrobkům nějaký authenticity check (narozdíl třeba od Gucci, Dior, Prada, ... - high end designer).
Navíc zrovna CK značku Vám bude kontrolovat málokdo, jestli je opravdová - natož kalhotky. Jednoduše to ve světě není nějaká extra značka.
Zeptejte se nějakého gaye, ten to pozná na 100%. CK je jejich oblíbená značka (i když dnes už spíš jen těch starších) a na originály mají nos. Nežertuji.
Hodně Vám pomůže taky to , že se podíváte na styl šití - (pokud to bude jako horkou jehlou , originál to není) . Musí to být z bavlny, všude rovné švy a na první pohled kvalita . Já osobně bych řekl , že o originál jde . Mario
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.