Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní řasenka

Od: ivuska2009* odpovědí: 9 změna:

Prosím o radu, stále nemůžu sehnat kvalitní řasenku. Na Kč nezáleží, jen aby se nedrolila, aby vydržela slzení, aby se neotiskovala, aby nevyschla do měsíce...no prostě, nějakou dokonalou... jakou máte radu a tip?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

2x
ivuska2009*

Díky za tip, zaujaly mne tam i jiné věcičky!

amlim*
hodnocení

0x

Doporučuji řasenku Funkhouser New York Black Onyx-záruka spokojenosti 90dní,v případě nespokojenosti můžete vrátit.

ivuska2009*

Kde jí seženu, nenašla jsem jí na netu...

hodnocení

0x

Já používám Magnum Volume Mascara od Dermacolu, jsem opravdu spokojená.

hodnocení

0x

Já používám Rimmel MAX VOLUMEFLASH a taky spokojenost. Jestli vám na penězích zas až tak nezáleží, kvalitní řasenky nad 250 kč najdete v každé parfumerii a když vůbec nemáte finanční strop, nakoukněte do luxusnější parfumerky, kde se vám prodavačky budou věnovat a poradí vám.*hej*Ale tyto řasenky se vám prodraží o odličovací mléko. Voděodolnou řasenku jinak dolů nedostanete. Ale kvalitnější řasenku slzy příliš nerozpouští, ikdyž není voděodolná.

ivuska2009*

No právě tyhle levnější mi nedělají dobře..hlavně to "pouštění" na víčka a pod očima rozmazáno...

veunka
hodnocení

0x

pokud můžu doporučit, tak značku Lancome Hypnose, já řasenku používám denně a vydržela mi půl roku, vůbec nevysychá krásně oddělí sřasy a zároveň je neslepí. Patří sice k těm dražším ale je bezkonkurenční.

ivuska2009*
hodnocení

Bezva, díky za tip, o víkendu podniknu nákup!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]