Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barvení hennou

Od: 1267 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám barvené vlasy chemickou barvou - odstín černofialový. Chtěla bych se obarvit hennou - značka VOONO.

Chytne mi barva? Nepoužívám chemické šampony, jenom ty přírodní. Vlasy mám asi dva centimetry odrostlé.

Barvu bych chtěla zvolit soft black nebo indigo.

Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím , barvení hennou je v dnešní době poměrně populární. Barva Vám chytne , na vlasech se ale nechává klidně i čtyři hodiny . Záleží na konkrétním výrobku. Hezký den
Mario

dada*
hodnocení

0x

měla jsem několikrát Hennu, ale nechytla, asi záleží na značce, jinak nevím,d

hodnocení

0x

Najděte si na YT videa s návodem, je jich tam dost, i na barvení Hennou Vaší značky.

Já se kdysi Hennou barvila, ale je to "vopruz", protože ji musíte mít na hlavě mnohem déle, než klasickou barvu.

A je docela makačka ji pak vymýt.

A pak si nemůžete několik měsíců barvit vlasy klasickou barvou, protože by Vám nechytla.

liska5
hodnocení

0x

A ty fialové odstíny se vymývají do rezava.

liska5
hodnocení

0x

Dneska jsem otestovala HENNA COLOR zn. Venita. Black cherry /č.18/ na svoji vymytou světlou liščí měď. Po 20 minutách to dalo jen tón. Žádná sytá barva. Mně to teda takhle vyhovuje. Ale kdo by chtěl sytější, ať hennu nechá působit aspoň hodinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]