Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovací prádlo a ještě kalhotky?

Od: anonymmka odpovědí: 6 změna:
Ahoj...nosí...se pod něco takového ještě kalhotky? Potřebuji pod šaty. A máte vyzkoušené když je tak...35 vedro..zda se v tom člověk nepotí. Díky.
Stahovací prádlo a ještě kalhotky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

4x
Pod stahovací kalhotky už další prádlo nenoste, není důvod. A když už chcete pořídit tak kvalitní ne z Bonprixu. Vybírejte hlavně prodyšné. Já mám jedny z Astratex a nedala jsem na ně dopustit. Teď už je nevyužívám, ale pokud můžu doporučit vybírejte kvalitní.

Nic pod to nenosím, mám v tělové barvě a černé. Nosím jen výjimečně, ale žádné spodní kalhotky, nikdy. Je tam našita bavlněná vsadka, večer přemáchnu a jsou připraveny na příště.

hodnocení

3x

Je to spodní prádlo, známá si to koupila a nosila to bez kalhotek. Jinak, co jsem slyšela, tak ve vedrech je to nepříjemné. Známá si raději nechala jako host na svatbu ušít volnější šaty, protože jednou jí to stačilo.

tebi
hodnocení

1x
Ano, nosím, a je v tom hnusné horko, takže nosím výhradně pod světlè šaty, aby to stáhlo špeky, nikoli pod šaty tmavé...Není to nic příjemného, aby ty kalhotky stahovaly, musí pruzit a tím jsou neprodyšné...
anonymmka
hodnocení

Mám tyrkysové a tmave modre námořnické.
Ale..asi jsem..nepochopila podle odpovědi. Mám vzít pod to ještě kalhotky?

tebi
hodnocení

1x
Ano, já nosím pod stahovací kalhotky ještě kalhotky běžné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]