Pod stahovací kalhotky už další prádlo nenoste, není důvod. A když už chcete pořídit tak kvalitní ne z Bonprixu. Vybírejte hlavně prodyšné. Já mám jedny z Astratex a nedala jsem na ně dopustit. Teď už je nevyužívám, ale pokud můžu doporučit vybírejte kvalitní.
Nic pod to nenosím, mám v tělové barvě a černé. Nosím jen výjimečně, ale žádné spodní kalhotky, nikdy. Je tam našita bavlněná vsadka, večer přemáchnu a jsou připraveny na příště.
Je to spodní prádlo, známá si to koupila a nosila to bez kalhotek. Jinak, co jsem slyšela, tak ve vedrech je to nepříjemné. Známá si raději nechala jako host na svatbu ušít volnější šaty, protože jednou jí to stačilo.
Ano, nosím, a je v tom hnusné horko, takže nosím výhradně pod světlè šaty, aby to stáhlo špeky, nikoli pod šaty tmavé...Není to nic příjemného, aby ty kalhotky stahovaly, musí pruzit a tím jsou neprodyšné...
anonymmka
Mám tyrkysové a tmave modre námořnické. Ale..asi jsem..nepochopila podle odpovědi. Mám vzít pod to ještě kalhotky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.