Nejste přihlášen/a.
Myslím si, že ano, je to práce na chvilku, záleží, jak je paní ochotná nebo vytížená. Takové drobnosti dělám vnučce na počkání.
Je to jen pár minut, ale záleží i na tom, jak je člověk unavený nebo tak. Jak byla ty vedra, tak jsem měla v pracovně rozdělané věci i přes týden, jak se mi nechtělo.
Tuhle jsem si zkracoval rifle celkem to trvalo asi měsíc-tedy od koupě do úpravy-samotná úprava mi trvala včetně vyndání strojeze skříně a jeho úklidu zpět cca 1.h. a to jsem si ještě mezi prací stihnul, udělat kávu a... nejsem krejčí aní krejčová, jen zedník ... Krejčí či krejčová cca15?minut.Tedy za předpokladu, že není zahlcena zakázkami a udělá to ihned!Jinak třeba čekání x dnů!
Akorát nevím co jsou legíny s prectihem? Nějaké extra super?
Doma dobře vyzkoušejte, at přesně víte, o kolik se bude zkracovat. At se u švadleny do toho nemusíte soukat.
On není každý vysoký. Znám lidi, kteří si kalhoty vozí jedině ze zahraničí, protože ty u nás jsou jim všechny krátké.
Jojo, ženy vysoké jsou. Já mám strašně dlouhé nohy a legíny a vlastně všechny kalhoty musím popustit nebo koupit pánské. Se zkracováním legín já bych nespěchala. Ohrnula, ponosila, vyprala a až pak se starala o délku. Něco se roztáhne do šířky, něco na kolenou a pod koleny a něco při ždímání.
Ustřihněte pět cm, 2 x zahněte a přišijte křížkových stehem, aby to pružilo. Pružné materiály přišívám entlem kvůli pružnosti. Manželovi zkracuji u všech mikin rukávy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.