Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho..trvá zkrácení kalhot?

Od: petrapetra odpovědí: 20 změna:
Ahojky..myslíte že švadlena.. když ji slušně poprosím..mě zkrátí kalhoty respektive legíny do druhého dne? Jak trvá taková práce na čas?
Objednala..jsem si z prectihem..legíny na dovolenou na kolo. Bohužel se to celé.. zdrželo...a přišli...až dnes . Zítra bych je tam hodila. A ve čtvrtek odjíždím. Mám sice i krátké šortky..ale na kolo beru zásadně dlouhé legíny. Z pevného materiálu.. díky.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Myslím si, že ano, je to práce na chvilku, záleží, jak je paní ochotná nebo vytížená. Takové drobnosti dělám vnučce na počkání.

hodnocení

2x

Je to jen pár minut, ale záleží i na tom, jak je člověk unavený nebo tak. Jak byla ty vedra, tak jsem měla v pracovně rozdělané věci i přes týden, jak se mi nechtělo.

petrapetra
hodnocení

Díky dobře zkusím to. :)

hodnocení

1x

Tuhle jsem si zkracoval rifle celkem to trvalo asi měsíc-tedy od koupě do úpravy-samotná úprava mi trvala včetně vyndání strojeze skříně a jeho úklidu zpět cca 1.h. a to jsem si ještě mezi prací stihnul, udělat kávu a... nejsem krejčí aní krejčová, jen zedník ... Krejčí či krejčová cca15?minut.Tedy za předpokladu, že není zahlcena zakázkami a udělá to ihned!Jinak třeba čekání x dnů!

Akorát nevím co jsou legíny s prectihem? Nějaké extra super?

26.07.22 19:24

šikula

hodnocení

0x

Poprosíte, dobře zaplatíte, může to být na počkání. Vš je o penězích a domluvě.

Doma dobře vyzkoušejte, at přesně víte, o kolik se bude zkracovat. At se u švadleny do toho nemusíte soukat.

petrapetra
hodnocení

Jojo...raději přeměřím víckrát...ale nechápu...proč dnes teda aspoň já mám problém se všema kalhotama i lehinama na kolo.. dělaji tak dlouhé... :)
Měřím 158-159cm
A i kalhoty mě zkracují o 12 cm.
Copak jsou ženy tak hrozně vysoké.

On není každý vysoký. Znám lidi, kteří si kalhoty vozí jedině ze zahraničí, protože ty u nás jsou jim všechny krátké.

Jojo, ženy vysoké jsou. Já mám strašně dlouhé nohy a legíny a vlastně všechny kalhoty musím popustit nebo koupit pánské. *smich2* Se zkracováním legín já bych nespěchala. Ohrnula, ponosila, vyprala a až pak se starala o délku. Něco se roztáhne do šířky, něco na kolenou a pod koleny a něco při ždímání.

petrapetra
hodnocení

Ja to mám tak o 9cm ...tak aby se mě to nedostalo..do kola..:)
@babkazov- také mám podobný problém s nohama. Na stáří se mi strašně protáhly a nemohu dosáhnout na zem.

hodnocení

0x

A nemáš nějakou kamarádku, která by to tak rychle zvládla? *zdravi*

nov
hodnocení

0x

Jehlu a nit snad doma máte, zkrátit legíny není nic těžkého. Ustřihnu na potřebnou délku, zaobroubím a obšiji ručně. To bohatě do čtvrtka stihnete.

tebi
hodnocení

0x
Rozhodně to jde zkrátit na počkání. V nejhorším to jde i v ruce. Je to těžké, výška do 160 není nejčastější, proto sekalhoty dělají větší. Takoví Vietnamci mají všechno malé, já mám 173 a kdybych kupovala u nich, tak to mám krátké. Dlouhé se zkrátit dá, naopak je to horší. To samé boty, mojí 41 u Vietnamce seženu dost tezkoz:) Tedy ta jejich 41 je naše tak 39:)
petrapetra
hodnocení

Ja zas opačný problém ...36 :) :)
nov

No, a co legíny? Jsou hotové a zkrácené?

Ustřihněte pět cm, 2 x zahněte a přišijte křížkových stehem, aby to pružilo. Pružné materiály přišívám entlem kvůli pružnosti. Manželovi zkracuji u všech mikin rukávy. :-D

jd
hodnocení

0x

Myslíme, myslíme, myslet si můžeme co chceme, ale nejlepší bude asi se zeptat, třeba telefonicky, několika švadlen :) práce to je tak asi na 10 minut

V nejhorším vezmeš nůžky a ustřihneš to :))

petrapetra
hodnocení

Tak legíny jsou už u Krejčoví...měla by to stihnout. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]