Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovaná ve 14 do 21 letého kluka

Od: citlivka odpovědí: 8 změna:
Zdravím,
Zamilovala jsem se na táboře do praktikanta kterému je 21 let a mě 14. Vi o tom že ho mám ráda a píšeme si.
Co mám dělat? Co si o tom myslíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jezdila jsem dělat vedoucí na tábor po 10 let. Nejhorší byla nejstarší děvčata, takové ty 13-14 leté puberťačky. Kluci asi dospívají později, s nimi problémy nebyly. Ale holky byly jako tygřice. Na táboře byli mladí praktikanti, či pomocníci v kuchyni a museli neustále odolávat nájezdům těchto divošek.

Vzpamatuj se, je Ti 14 let, za rok poznáš jiného, pak dalšího...Prostě budeš vzpomínat na pěkné prázdniny. Ale neznám nikoho, kdo by se ve 14 letech zamiloval, čekal a pak si toho svého prvního vyvoleného vzal. Ve Tvém věku je to spíš takové pěkné kamarádění, než nějaký skutečný vztah. Jaga.

pěkné kamarádění?

Tak to ani nahodou, ak by bol veduci taky hlupy, ze by podlahol, slecna by urcite nemala zaujem o basnicku pri svite mesiaca, ale o ovela viac. Priroda ten pocit zamilovanosti nevytvorila za ucelom kamaratenia, ale za ucelom plodenia potomstva a presne z toho dovodu sa objavuje po naraste hladin pohlavnych hormonov v puberte.

hodnocení

2x
Myslim si to , ze by bol blbec ak by s vami nieco mal, vo vztahu ucitel-ziak alebo veduci-zverenec je pohlavne zneuzitie zakonom definovane az do 18 rokov. Navyse ak nie je do istej miery uchylny, pritahuju ho vekovo primerane partnerky.

hodnocení

0x
duplicita-smazat prosím

hodnocení

0x
Vydrž do 15 a pak nezapomeň na ochranu.

hodnocení

0x

nic moc špatnýho,

ale lidé posuzující zcela iracionálně podle věku vytáhnou zákony a svoje představy, bez vnímání, jak to vnímáš ty a vy.

jak to vnímáš ty a vy?

nemáš vlastní hlavu, že se musíš ptát ostatních?

nebo máš strach z okolí? nj, to okolí ho má taky, a tak si hraje obvykle na soudce, aniž by do toho, o čem soudí, obvykle viděli.. tudíž mluví jen z vnější podoby toho, co cítíš ty.

asi tak, no.

hodnocení

0x

Nic už mu nepiš, nepatlej se v tom a nech si hezkou vzpomínku na krásně prožité prázdniny. Píšu z vlastní zkušenosti, kdy jsem také jezdil s dětmi. Techtle s holkama kluka potěší, mechtle ale jen s vedoucími. Vzpomínky zůstanou.

spisak*
hodnocení

0x
Psat si s nim muzes ale nesmis s nim mit pohlavni stik prptoze ten je as od 15

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]