Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se přestat bát?

Od: hanik odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, ráda bych se tu svěřila s jedním mým problémem. Je mi 12 a tajně jsem si založila Instagram. Normálně mám jeden telefon který v pohodě používám ale pak mám ještě druhý, můj starý, a na něm mám právě Instagram. Teď jsem ale na dva týdny odjela a nechala jsem ho v pokoji, asi v polštáři a mamka tam teď někdy bude m mít prostěradla. Vím že ho najde a koukne se tam, a taťka mě pak hezký sfackuje, zabaví mi mobil a budu mít zaracha. Teď se z toho pořád klepu. Neppradite mi nějak jak se z toho třeba vymluvit?
Děkuji, Hanka.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Rekni jim, ze si ho tam zapomel tvuj pritel. To jiste pomuze.

liska5

*smich* Se začnou bát oni...

hodnocení

2x
Jsi v háji. Pro příště si všude nastav zámek/heslo.

hodnocení

0x
A to tam pises neco neslusneho, ze se bojis nebo kvuli 2 telefonum

hodnocení

0x

Myslím, že si z nás děláš legraci. Je Ti 12 lEt, máš 2 telefpny, odjíždíš na 14 dní pryč - A OBA TELEFONY NECHÁŠ DOMA V POSTELI! Znám mentalitu mladých lidí a věř mi, že by nikdo z nich někam na 14 dní bez mobilu neodjel. Někteří mladí si jej nosí i na záchod! Jak těch 14 dní chceš bez telefonu přežít? Proto tomu nějak nevěřím.

Pokud se vyjadřuješ nějak vulgárně či nepatřičně, je logické, že si to od rodičů slízneš. Někteří totiž žijí s myšlenkou, jak něžnou dcerku doma mají, jako růžové nevinné poupátko...:)a pak najednou najdou něco, nad čím by se do krve rděl i starý kapitán Flint. Jaga.

Co znamená zkratka na konci? Jsi na dovolené v TELavivu, nebo snad v TELetníku?

jd
27.07.22 07:49

Proč oba?

nov

Píše o jednom zanechaném mobilu, o tom starém s Instagramem (asi v polštáři). A ten dovětek o teletníku...*alene*

meta
Já si jen rýpnu slečna nepíše že zapomněla oba mobily ale jen druhý který používá na instagram.

Omlouvám se, četla jsem dost zběžně, bylo tam napsáno "2 týdny" a já z toho vydedukovala, že zůstaly doma 2 telefony. Není tomu tak. Jaga.

jd
hodnocení

0x

Neumíš si telefon zamknout? A sama si měnit prostěradla? No tak pak si zasloužíš - zfackovat.

Kdybys měla iPhone, můžeš ho na dálku zamknout, smazat, etc. Také můžeš na dálku změnit heslo na IG a tím teoreticky IG v tom telefonu odhlásit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]