Ahoj...nechávala jsem si zvětšit...výstřihy u triček..a krejčová...mě povídala..že ten lem nemá že to jakoby jen zahrne. Vadí to něčemu ten lem že nebude ve výstřihu? Dolni okraj chápu..ten by se kroutil. Každý tričko mívá lem všude..dole na rukávech i ve výstřihu. Tak si to neumím představit. Může mě tedy někdo vysvětlit.
Záleží na tom, jak moc jste náročná. Mně by to teda vadilo a je mi divné, že švadlena si s tím neví rady. Nerozumím ale výrazu, "jakoby to jen zahne" . Ještě nikdy jsem neviděla něco ušitého stylem "jakoby". Chcete říci, že ona to jenom objede na mašině rovným jednoduchým stehem? Tak jestli to myslí takto, tak to teda rozdíl bude a to znatelný.
liska5
Záleží, jaké triko. Hodně umí spravit žehlička... Ale pouhé vystřižení zubatými nůžkami a jednoduché prošití je málo. To tak na jednorázovku na karneval.
anonymnidotaz
suzymon® ano tak to mě to řekla ...taky jsem úplně nepochopila. Myslela jsem že udělá klasický lem když to zvětší. No trička jsou určena na sport...tak to asi zas tak vadit asi nebude .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.