Nejste přihlášen/a.
Není důvod, ta ryba byla ve vodě celý život.
Ale teď vážně - filé se doporučuje zpracovávat /třeba obalovat/ ještě zmrzlé. Kdybyste ho opláchla, filé povolí, nebude už držet ten tvar kostky, z mouky a strouhanky se udělá postupně kaše. To maso je naprosto čisté, není třeba jej máčet. Tedy vyndat ze sáčku, připravit k obědu a šup do trouby. Jaga.
Hmmm zajímavé, že třeba kapra můžete oplachovat vodou jak chcete a stále je cíti rybinou?
Proti tomu se používá citron, nakoneci v lepších restauracích dávají kousek citronu i k řízku z prasátka, proč asi? že by proto aby ten citron eliminovalk nejen vůni řepkového leje ve kterém se smaží ale i příchuť toho tuk, u ryb rybiny?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.