Nejste přihlášen/a.
Domnívám se, že deklarované šampóny pro jakýkoli druh vlasů jsou jen reklamní tah. Vlasy s nízkou porézností? No... už kdysi mě vyvedl z míry šampón na zacuchané vlasy...Pokud si budete myslet, že máte konkrétní typ vlasů a budete hledat šampón přesně jim na míru, nezbývá než popřát Vám hodně štěstí. Sama jsem tím prošla a naštěstí jsem pochopila, že jsou to jenom reklamní kecy, aby nebohé ženy celé roky zkoumaly svoje vlasy a pak se zoufale snažily najít ten správný šampón, který jim z jejich normálních vlasů udělá hřívu z fotky na etiketě.
Navíc, vlasy se s věkem mění. Mění se hustota, struktura, po přechodu ženám vlasy někdy zjemní a zřídnou... nekonečný příběh.
My šampóny střídáme a kupuji takové na ,,krémové bázi,, ne ty různé,,vodové,, a nemáme problémy nikdo. Nyní jsem spokojená i se šampóny z Lídlu.
Jsem sice muž, mám trochu delší vlasy a používám a střídám březový, čajovníkový, kopřivový, s Panthenolem, dětský. Každý měsíc, i týden mi vyhovuje jiný. Jsem už starej pes a tak to střídám a myslím, že to je doře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.