Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký používat šampon?

Od: anna09 odpovědí: 9 změna:
Krásný den,
začala jsem používat Maui moisture lightweight hydration šampon na doporučení z recenzí - pro vlasy s nízkou porézností. Bohužel má pokožka hlavy se díky tomuto šamponu vysušila a objevily se lupy. Mám mírně vlnité husté vlasy, avšak u hlavy jsou zplihlé. Nevím co s tím, potřebuji nějaký šampon pro asi citlivou pokožku ( předešlý pro mastnou nefungoval ). Poradil by mi někdo, prosím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Domnívám se, že deklarované šampóny pro jakýkoli druh vlasů jsou jen reklamní tah. Vlasy s nízkou porézností? No... už kdysi mě vyvedl z míry šampón na zacuchané vlasy...Pokud si budete myslet, že máte konkrétní typ vlasů a budete hledat šampón přesně jim na míru, nezbývá než popřát Vám hodně štěstí. Sama jsem tím prošla a naštěstí jsem pochopila, že jsou to jenom reklamní kecy, aby nebohé ženy celé roky zkoumaly svoje vlasy a pak se zoufale snažily najít ten správný šampón, který jim z jejich normálních vlasů udělá hřívu z fotky na etiketě.

Navíc, vlasy se s věkem mění. Mění se hustota, struktura, po přechodu ženám vlasy někdy zjemní a zřídnou... nekonečný příběh.

jp
hodnocení

2x

Používám obyčejný kopřivový a žádné lupy nemám.

hodnocení

2x
Kopřivový, březový, vaječný, od stejné značky i pivní(nebojte voní hezky) - na střídačku. Mimochodem to je i doporučení od dermatologa. Kupujte ale českou kvalitní značku, litrový kopřivák tesco value 1l za 30kč fakt nepomůže...

hodnocení

0x

Šampon, to je jen část problému. Je potřeba najít prostředky po umytí. A těch je nepřebetné množství. Musíte najít takové, které budou vyhovovat.

hodnocení

0x

My šampóny střídáme a kupuji takové na ,,krémové bázi,, ne ty různé,,vodové,, a nemáme problémy nikdo. Nyní jsem spokojená i se šampóny z Lídlu. ;)

hodnocení

0x

Já jedině lékarenský, z ostatních mne svědí hlava, nebo mám lupy

tebi
hodnocení

0x
Já používám z JIP, 0,5 l za 30 Kč , to je cena kterou jsem ochotná investovat než je použijí šampon zředím vodou- nedělají se lupy a je klid...

hodnocení

0x
Dobrý den , doporučuji Vám kosmetiku URIAGE . Není levná , ale na pokožku je fantastická *ua*

mil®
hodnocení

0x

Jsem sice muž, mám trochu delší vlasy a používám a střídám březový, čajovníkový, kopřivový, s Panthenolem, dětský. Každý měsíc, i týden mi vyhovuje jiný. Jsem už starej pes a tak to střídám a myslím, že to je doře. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]