Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém so synom

Od: anka odpovědí: 16 změna:
Dobrý deň, mám takýto problém zo synom (17). Posledného polroka zvykol takmer každý deň nosiť oblečenú košeľu. Teraz už každý deň. Na to by nič nebolo, ale on si ju vždy zapne až po krk. Nikdy som ho nevidela ani vonku, ani doma, že by si rozopol najvrchnejší gombík. Aj keď vidím, že na niektorých košeliach to má fakt úplne natesno zapnuté pri krku. Keď sa ho opýtam, či si to nechce trochu povoliť, tak odpoveď je nie. Neviete prosím Vás aký by mohol mať problém?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Jsou horší úchylky. Asi bych to vzdala. Můj brácha v tomhle věku nosil montgomerák, kabát až na paty - i když bylo hezky. Teď na to pobaveně vzpomínáme.

Když koukám, co si na sebe vzali na červený koberec v Karlových Varech, tak O.K.

liska5

Myslím, že byste měla vypozorovat i jiné věci, než upnutý límeček. Změnu v chování, zájmy, volný čas, s kým se kamarádí. Jestli tohle není třeba výraz uzavřenosti? Že se tak straní lidí, stydí se za něco, má komplexy? Případně jiná orientace?

hodnocení

4x

Bože. to tady zase jsou názory! Ať si košili zapíná jak chce, jak mu to vyhovuje. Trápí snad jeho, jestli nosíte kalhotky s nohavičkami nebo bez nich, nebo jaké vložky používáte? Proč to řešíte?

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, napadá mě třeba nějaký kožní defekt na hrudi pod krkem, za který se stydí (nebo cucflek). Další možnost je, ze se chce podobat nějaké celebritě, která to takto nosí. Ovšem, trestné to není, tak počkejte, až z toho vyroste. Zdravím!
liska5

Nebo nepovedené tetování...

ben®
liska5 - nebo povedené, ale před matkou utajené.

hodnocení

1x

Dobrý den. Nemusí mít vůbec žádný problém. Prostě třeba nesnese ten knoflík u krku mít rozepnutý. Když mu to tak vyhovuje a je mu to tak zřejmě i pohodlné. Neřešte to a nedělejte z toho problém Vy. Už je téměř dospělý, tak ať se obléká a upravuje jak chce.

palev
hodnocení

1x

To je normální. Má cucfleka, do týdne to přejde... :)

hodnocení

0x

Má pořezané ruce z depresí. Musíte být hrozná matka ..

Bože... a proto si zapíná košili ke krku. Jasně.

No tak zrovna chyběl v biologii, když se probírala anatomie...
liska5

Viděla jsem tetování na krku - něco jako ostnatý drát.

U jednoho dokonce čáru a nápis Zde odříznout! To je něco pro maminku!

hodnocení

0x

Ať košile klidně nosí,já ale např. košile velmi nerada žehlím,mám štěstí,manžel nosí trička.Já bych mu je vyprala ale žehlit by se je musel naučit sám.;)

Už se dělají i z materiálu co se žehlit nemusí. Můj otec nosí košile celý život. Má jich ve svých 75 letech snad dvacet. Dřív než se tento materiál objevil jsme mu je chodily se ségrou žehlit, protože je otec slepej, ale toto nám už naštěstí odpadlo.

Ano, těm košilím se říká "dederonky", vynalezeno před šedesáti lety.:-D

hodnocení

0x
Pokud se mu to líbí , nevidím důvod , proč by to nemohl nosit . Zakázal bych to snad jen v tom případě , že by to měl tak moc utažené, až by mu lezli oči :-D
Mario

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]