Nejste přihlášen/a.
Prosím, poradte mi . Ráno sa nakrémujem denným krémom. Asi po 10 min. si nanesiem krycí krém a prepudrujem tvár. Je potrebné si naniesť pod krycí krém ešte aj "KRYCIE PUDRE V KREME"_? Alebo je to to isté. _?Aký je medzi tým rozdiel. ´Dakujem za odpoveď.
Já běžně používám denní krém Maryna - laciný a dobrý. Doma nepoužívám krycí make-up a jinak už roky Dermacol krycí krém. Myslím si, že použití krému a pudru je obdobné - záleží na Vašem výběru - viz dole popis použití a účinků. Pro mne je lepší krém. Doplnila jsem Vám i stránky s popisem maku-upu, tam jistě najdete potřebné rady. Asi nejlepší by bylo navštívit dobrou kosmetička a ta by Vám doporučila podle Vaší pleti to nejvhodnější líčení pro den i večer. A také značku kosmetiky. Ale to už je samozřejmě i na Vás, jestli máte už nějakou oblíbenou.
Krycí krém: Výjimečně lehké složení, které za okamžik vyčistí pleť a odstraní odumřelé kožní buňky. Chrání před poškozením v důsledku silného sluníčka a dokonale vyrovnává barevný tón. Kromě toho zakrývá nedostatky - červené skvrny a rozšířené póry. Matující krycí krém díky protizánětlivému složení omezuje výskyt zanícených míst na pleti, urychluje jejich hojení. Vhodné pro problematickou pleť se sklonem k akné, jeden univerzální odstín.
Jemný tónovací pudr chrání před UV- zářením, jehož negativní účinek způsobuje rychlejší stárnutí pleti. Je vhodný pro kombinaci s dalšími preparáty v péči o pleť, ideálně maskuje poruchy pigmentace, načervenalá místa, akné a další nedostatky. Výrobek obsahuje oxid titanu a slída. Použití: Pro dosažení jemného a rovného tónu nanést na čistou pleť nebo na základní make-up.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.