Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí se sadrou na noze

Od: carodejka odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mám na měsíc sádru na levé noze. Je možné nějak hubnout? Děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jistě že je to možné.
Sádra na noze Vám jistě nebrání jíst méně kalorické potraviny..a také jistě nebrání cvičení vrchní poloviny těla.

hodnocení

0x

Na Facebooku je mnoho receptů a k nim patří fotky. Mě udivuje, jak obrovské porce to jsou. I ženy, které na jiném místě píšou o hubnutí. Mi se velice líbí rada, dávat si jídlo na menší talíř. Na něm porce vypadá větší. Není potřeba dojíst, když už víme, že máme dost. A mnohdy ještě dojídáme po dětech. S pocitem sytosti je potřeba vstát od stolu. A mezi jídly nemlsat, neuzobávat. Je úspěchem váhu si udržet, nepřibírat!

id
hodnocení

0x
Většina tlustých lidí jsou vlastně podvyživeni. K hubnutí se vlastně , s prominutím, musíte prožrat, ale kvalitně složeným jídelníčkem. Jsou to velké porce vybraných potravin. Pak tělo nemá potřebu si nic ukládat do tuků.
Většina lidí si myslí, že když bude jít málo, tak zhubne.
Pro tazatelku -shodit kila můžete i na gauči se správným jídelníčkem, pohyb jen urychluje hubnutí.

Sice vřelý souhlas, ale vím, že takové zásadní změny v jídelníčku nevydrží dlouho. A váha se změní v jo-jo. Ty menší porce se mi zdají snadnější.

id
Za 1o let se u mě žádný jo jo efekt nekoná a jím vše, 5 x denně. Večeře v 21. hodin. Je pravda, že mám ráda maso a zeleninu.
Není to dieta, ale jen změna stravování a to je možná ten rozdíl.

hodnocení

0x
Hubnout se dá i bez nohy, ta k tomu není třeba.

hodnocení

0x

Hubnout se sádrou je velká výzva. Protože máte omezený pohyb, dá se předpokládat, že budete sedět jako pecka a baštit. Když je člověk pohyblivý, vhodné jídlo doplní pohybem. To u Vás nebude možné. Proto hubnutí asi nebude probíhat podle Vašich představ. Spíš si dejte pozor, abyste při nedostatku pohybu naopak nepřibrala. Chce to jíst vhodná zdravá jídla, dostatek zeleniny. V žádném případě moravského vrabce se šesti! :-D Jaga.

Hubnutí není o pohybu ale stravě. Já jsem hubnul doma na gauči při nemocenské a za dva měsíce 12kg. Je to už hodně dávno a nikdy jsem to už nenabral zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]