Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou tyto šaty vhodné na svatbu?

Od: mio odpovědí: 21 změna:
Jsou tyto šaty vhodné na svatbu v létě?
Jsou tyto šaty vhodné na svatbu?
Jsou tyto šaty vhodné na svatbu? #2

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jola*
hodnocení

9x

Nejsou vhodné na svatbu, využití - pláž.

Přesně, naprosto nevhodné a nespolečenské.

hodnocení

4x

V dnešní době a při těchto vedrech, klidně. Máte pěknou figuru, tak počítejte s tím, že se to některým přítomným asi moc zamlouvat nebude. ;) A také záleží na tom, kde bude svatba pořádaná. Jestli někde venku, v přírodě, tak by ty šaty vadit neměly.

el
hodnocení

4x
Záleží v jakem stylu bude svatba jak moc konzervativní bude osazenstvo, ale za mě naprosto ok. Na 2 posledních svatbách, už byl způsob oblékání hodně rozvolněný.
Viděl jsem i tenisky a otrhané džíny.

tebi
hodnocení

4x
Ano, jsou, a těm ,co se nelíbí, tak se nelíbí - sluší vám a budete sexy, chlapi na vás oči nechají, super! Než se pařit v dlouhých ( byť vhodnějších), raději si užijte svatbu samotnou a neřeste hadry, pokud bude úmorné vedro, ještě je vám budou závidět!

hodnocení

3x

Zalezi na jakou. Nekdo se bere v lese v maskacich, jiny na zamku s plnou paradou. Tedy na nejakem typu svatby si to predstavit umim, na jinem nikoliv.

olinl

..dal bych bod, záleží jak budou oblečení další svatebčané. Otázka s tím souvisící je, jestli je tazatelka zároveň nevěsta..

mio
hodnocení

Ne, samozrejme nejsem nevesta, budu jako host

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, ano, za horka jsou vhodne (jen nesmíte mít hezčí postavu než nevěsta, abyste ji “nezazdila”). Zdravím!

hodnocení

3x

Šaty určitě v létě v pohodě:)

id
hodnocení

3x
Líbí se mi. Pro škarohlídy si na obřad přehoďte něco lehoučkého přes ramena.
liska5

Taky mne napadl lehký šál nebo elegantní bolerko.

Sama bych si takové šaty na svatbu nevzala, i když jsou zajímavé. Ta holá záda mi k tomu nějak nejdou. Jedině, když se budou brát u kapličky v polích.

hodnocení

2x

Mi se šaty moc líbí. A sluší té, která je ba fotce. A na svatbu v létě? Určitě!

hodnocení

2x

Vhodne akurat na zahradnu party po svadbe, ked budu mat vsetci upite. Na urad / do kostola nie, vyzera to ako mix spodnicky a siat na plaz.

etana*
hodnocení

2x

Záleží na tom, jaká ta svatba bude. Mladí nekonvenční snoubenci na plovárně tyhle šaty unesou, svatba, kde bude nevěsta v krajkách a širokých bělostných šatech a která bude zjevně drahá, tam by to chtělo něco méně hadrovitého.

anoano
hodnocení

1x
….proč ne, je to ok.

hodnocení

1x

Šaty hezké a moc vám sluší, nicméně na svadbu se mi nezdají úplně vhodné. Na druhou stranu, jste mladá a dnes se tyhle věci nehrotí, jestli se v nich cítíte dobře, tak proč ne.

doplněno 01.07.22 09:40:

Oprava: na svatbu

hodnocení

0x

Tak k těm ponožkám se to opravdu nehodí *smich*. Souhlasím, že zásadní pro posouzení je typ svatby. Klasická kostelní by si zasloužila dlouhé šaty - viz. foto.

Pokud je to někde na zámku a podzámčí, taky bych uvažoval u těchto šatů spíše pro odpolední-večerní zábavu, ale na obřad samotný jiné.

Nicméně - teď mi vyskočily fotky svatby Vojty Kotka - pokud je to svatba podobného ražení, jsou pro to jak stvořené.

Šaty Vám sluší ... a jestli nejste přímo družička, tak bych ostatní poslal do zádele a nechal si to, v čem se cítím pohodlně s ohledem na daný čas-místo,...

Jsou tyto šaty vhodné na svatbu? #3

hodnocení

0x

Za mne ne. Možná tak na pláž k moři. Celkově si myslím, že vám moc nesedí. Máte na ně příliš široká ramena.

hodnocení

0x

Z mě nikoliv.Jsou moc odhalené a působí obyčejně.

trochu pozdě - ten pár už je asi rozvedený :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]