V dnešní době a při těchto vedrech, klidně. Máte pěknou figuru, tak počítejte s tím, že se to některým přítomným asi moc zamlouvat nebude. A také záleží na tom, kde bude svatba pořádaná. Jestli někde venku, v přírodě, tak by ty šaty vadit neměly.
Záleží v jakem stylu bude svatba jak moc konzervativní bude osazenstvo, ale za mě naprosto ok. Na 2 posledních svatbách, už byl způsob oblékání hodně rozvolněný. Viděl jsem i tenisky a otrhané džíny.
Ano, jsou, a těm ,co se nelíbí, tak se nelíbí - sluší vám a budete sexy, chlapi na vás oči nechají, super! Než se pařit v dlouhých ( byť vhodnějších), raději si užijte svatbu samotnou a neřeste hadry, pokud bude úmorné vedro, ještě je vám budou závidět!
Záleží na tom, jaká ta svatba bude. Mladí nekonvenční snoubenci na plovárně tyhle šaty unesou, svatba, kde bude nevěsta v krajkách a širokých bělostných šatech a která bude zjevně drahá, tam by to chtělo něco méně hadrovitého.
Šaty hezké a moc vám sluší, nicméně na svadbu se mi nezdají úplně vhodné. Na druhou stranu, jste mladá a dnes se tyhle věci nehrotí, jestli se v nich cítíte dobře, tak proč ne.
Tak k těm ponožkám se to opravdu nehodí . Souhlasím, že zásadní pro posouzení je typ svatby. Klasická kostelní by si zasloužila dlouhé šaty - viz. foto.
Pokud je to někde na zámku a podzámčí, taky bych uvažoval u těchto šatů spíše pro odpolední-večerní zábavu, ale na obřad samotný jiné.
Nicméně - teď mi vyskočily fotky svatby Vojty Kotka - pokud je to svatba podobného ražení, jsou pro to jak stvořené.
Šaty Vám sluší ... a jestli nejste přímo družička, tak bych ostatní poslal do zádele a nechal si to, v čem se cítím pohodlně s ohledem na daný čas-místo,...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.