Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očista ledvin melounovou šťávou

Od: cerbygerby® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Nedávno jsem někde narazil na očistu ledvin pomocí melounové šťávy. Šlo o to že se měla pít jen šťáva a mělo se být ve vaně s teplou vodou a končilo to tak že když piju šťávu z melounu tak rovnou čůrám do vany... Nemohu teď ale nikde najít přesný postup jak a kolik... Děkuji za případnou radu ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Meloun močovým cestám prospěje, v některých případech i teplá koupel, ale ten závěr mi připadá praštěný. Jedině snad, že byste čekal vyloučení močového kaménku, abyste ho pak našel na dně vany.

Očista je proces a né jednorázovka v roztoku své vlastní moči. Je třeba nastudovat si, co dlouhodobě ledvinám prospívá a co škodí. Co vede k tvorbě zánětů a kaménků, a co naopak brání jejich vzniku..

hodnocení

Opravdu to tam tak bylo. Četl jsem, že pán udělal šťávu z několika melounů, napustil si vanu a v ní byl a pil tu šťávu... Postupně vylézal na záchod a za několik hodin se dostal do stavu kdy pil šťávu a rovnou čůral do vody aniž by vylézal ven... Ano někomu to může připadat nechutné ale to co z něj šlo byla úplně zásaditá voda takže kdo není nějaká citlivka tak to může vyzkoušet... Ale jde mi o to že ten přesný postup kolik melounu jak dlouho atd už si nepamatuji... Proto jsem se zeptal jestli někdo neví ;)

hodnocení

0x

Není nebezpečné vypít tolik tekutiny najednou? Jak dlouho v té vaně byl? Sice se o melounu říká, že je močopudný, ale přece to nefunguje tak, že co vypijete, okamžitě vyčůráte.

doplněno 30.06.22 08:38:

Nenásilná varianta: Jezte neomezeně podle chuti vyzrálý meloun, nejlépe nevychlazený, v pokojové teplotě. Pijte pouze čistou vodu, případně zázvorový čaj. Detoxikace trvá 1-3 dny a odlehčí organismu, pročistí ledviny a močový měchýř, lymfu a krev, mírně opadnou i otoky končetin, zavodní se organismus. Meloun doplní minerální látky i vitamíny.

doplněno 30.06.22 08:40:

6 l té šťávy, co vypijete "najednou" Vás může zabít. Možná to nemůžete nikdy najít, protože to nedává smysl.

Očista ledvin melounovou šťávou

makk
hodnocení

0x

Melounová šťáva = voda a ta ledvinám prospívá. No a když toho pijete hodně v příjemně teplé vodě ve vaně, kdo by pořád vylejzal :). Můj názor je, že vypít stejné množství vody je vlastně totéž. V tom melounu asi bude měkká voda, což je asi to zásadní. Minerálka zas až taková hitparáda na ledviny není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]