Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera mi skončilo 6ti nedělí a před porodem jsem měla 71kg a po porodu 64kg a dnes 60,2kg. Před těhotenstvím jsem měla 57kg, ale už asi nějaké 3 týdny se mi ta váha drží na těch 60 kilech a nejde to už dolů, jim každý den pravidelně, piju a kojím. Nevím proč už to nechce dolů. Potom jsem se někde dočetla, že se musí dávat pozor na cvičení kvůli mléku, tak že se bojím cvičit, aby mimčo neodmítalo mléko apod., ale na procházky chodíme.
Máte nějaké tipy či rady, co jste dělali? (hlavně zdravě) žádné diety...
A také aby to bylo finančně dostupné, snažíme se ted šetřit, protože splácíme hypotéku..
Děkuji předem za odpověd
Přestaňte, s prominutím, "blbnout" - to, že jste den po šestinedělí, ještě neznamená, že je tělo v tomtéž stavu jako před otěhotněním. Navíc kojíte, ty procházky (pokud nejsou po nákupním centru ) zatím úplně stačí a pomalu můžete přidávat.
A argument, že tamta a tahle celebritka týden po porodu předvádí postavičku v bikinkách fakt neberu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.