Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuřačky a těhotenství

Od: herd® odpovědí: 11 změna:
Je srávné že kouřit by se nesmí(natož v těhotenství)
Ale jak vlastně kuřačky řeší t3hotenství? Nebo to vydrží?
Nebo těhotných kuřaček je zlomek z těhotných?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

4x
Znam pomerne rozumneho doktorka (praktika), ktery kurackam rika, at zkusi prestat vcas pred tehotenstvim. Kdyz to nestihnou, tak prejit na nejakou min skodlivou alternativu (vaping, zvykacky, naplasti) nebo to aspon omezit. A durazne nedoporucuje nekourit, pokud to dotycna nezvlada psychicky, silny stres je pry horsi nez to co udela par cigaret denne.

Kolegyně, silná kuřačka nečekaně otěhotněla. Taky s tím nedokázala seknout a doktor ji řekl to stejný. Ať zkusí třeba elektrickou. Je v 7 měsíci a mimi je dle ultrazvuku ok. I váhově i když se říká, že děti kuřaček mají podváhu.

hodnocení

2x

Není správné, když těhotná žena kouří. Když už žena kouří, v těhotenství přestane, protože je obecně známo, jaká rizika to přináší.

Jsou ale takové, které na to kašlou a kouří i v těhotenství. Bohužel. Ale hádám/doufám jich moc není.

Nevím, podle toho kolik vidím ženských na ulici kouřit cigára , tak bych o tom pochyboval, že je jich méně!

Dřív po ulici na deset chlapů s cígem tak jedna baba a dnes je to pak přesně opačně.

Asi žiju jinde a jinak.

Popravdě: na mém 1. pracovišti kouřilo dost lidí, tak 1/2 na 1/2. Byl to převážně mužský kolektiv.

Na mém 2. pracovišti vím o 2, co kouřili.

A nyní v důchodu jsem byla ještě na jiném pracovišti a s kuřákem jsem se tam nesetkala. Byla tam převaha žen.

Do hospod ani restaurací nechodím, tak fakt kuřáky ani kuřačky nepotkávám.

Aknelko nepíši v kolektivu , nepíši v restauraci ,hospodě . JASNĚ píšu co vdiím na vlastní oči na ulicích. Zkuste si to vzít někdy procházkou do práce a uvidíte! Jinak osobně v kolektivu v práce nemůžu posoudit neboť už asi 60 let +- se na stavbách zedničky nevyskytují a v restauračních zařízeních nevím-nechodím a když už jdu v práci tak jen na oběd a stejně je plošný zákaz, takže tam NIKDO stejně nekouří.

hodnocení

0x

Těhotná nekouří, nepije a nemluví sprostě*smich*

Těhotenstvím se na Mirka Dušína netransformuje *smich2*

lkjhg

@juraja Tak to podle Vás nejsu muž ale žena *smich*

Ale, při čtení dotazu sem si vzpoměl na jeden vtip:-D

Nepiju, nekouřím, nemluvím sprostě ...k*rva zase mi spadl špaček do piva!

A osobě @lkjhg se velmi omlouvám ze genderově nevyváženou odpověď;)

hodnocení

0x

Mně se v té době zvedal žaludek i z pouhého závanu kouře od kolemjdoucího... natož abych si zapálila *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]