Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba poraněného nehtu

Od: ackulinka odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mam dost bolestivi problem přitel mi pribouchl palec u ruky do dveří u auta. S prstem hybat muzu ale doktora se bojim. Na strhnuti nehtu se opravdu necitim. Nehet mam skoro cely fialovi a jakmile se do nej dostane vic krve boli jako blazen...pocitam ze mi nehet sleze ale chtela bych vedet jestli neexistuje neco cim se lecba urychli a nebude tolik bolet. Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chladit, ruku nad hlavu, to alespoň ze začátku uleví. Za pár dnů bolest přejde. Zda nehet opravdu sleze není jisté, možná zhmožděná část a sraženina pod ní prostě odroste...

lordslayer*
hodnocení

0x

Stalo se mi skoro to samé. Doktorka mi na to předepsala tuším nějaký zásyp. Nejsem si jistý, je to už dávno. Určitě se doktora nebojte.

asa*
hodnocení

0x

Sám Ti upadne, nebolí to. Momentálě to mám na palci nohy.

malvinka*

Tazatelka je ženského pohlaví*smich*.

Malvinko, asa určitě myslí NEHET. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]