Všechno lze přeprat, mám ze sekáče zimní bundu, rifle, ale plavky a spodní prádlo bych tam nekupovala. Je to příliš intimní zboží. Přece jen je toto zboží nejlepší si koupit úplně nové. Nehledě i na to, že u plavek se ty gumičky díky pobytu ve vodě brzy vytahají, povolí, leccos odhalí a bude po parádě. Vytahaly se mi časem i u nově koupeného zboží, u staršího ze sekáče to můžete očekávat tím dřív. Jaga.
Pro malou dceru jsem plavky z bazaru na netu kupovala běžně. Chtěla jsem určitý střih, aby u jednodílných nepadala ramínka a plavky takového střihu dítě neškrtí. Na jeden rok je škoda utratit několik set Kč jen za plavky. Jedny měly krásný motiv vody. Naposledy jsem si na zahradu pod sprchu koupila za 10,-Kč plavky, na kterých bylo vidět, že je nikdo nenosil, nepral. Občas se daří sehnat i boty nebo plavky s cedulkou, prostě jen nepasovaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.