Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem nafoukla po melounu

Od: markt odpovědí: 8 změna:
Dobry den, vzdycky kdyz snim meloun jsem strasne nafoukla. Nevite proc?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Meloun roste na hojně pohnojeném poli. Fakt hodně politém kejdou. Slupka je plná bakterií. Toto jsem se kdysi dozvěděla od hygieničky na povinném školení. Ale jinak v melounu je pouze voda a cukr.

babkazov má pravdu a já ještě dodám, nikdy nekupovat krájený meloun, ale koupit celý, doma umýt pořádně teplou vodou a mýdlem, pak teprve krájet.

nov

Článek je sice staršího data, ale stále platí. Silně pochybuji, že melouny v obchodech předtím pořádně umyjí.

dotyk.cz/...

riva
hodnocení

2x

Kdybych snědl meloun, tak budu rovněž strašně nafouklý. Proto sním jen kousek a rozdělím se s ostatními.

liska5
hodnocení

2x

Meloun zavodňuje, ale není nadýmavý. Možná je problém v kombinaci s potravinou, kterou jste před tím snědla a ještě nestrávila. Pak by v břiše mohla vzniknou kvasící směs...Zkuste ho jíst mezi jídly nebo ráno nalačno a po něm si dát delší pauzu...

Tak to se mi včera stalo. Měla jsem melouna s peckami a pak ještě jsem si dala chleba s paštikou. Předtím jsem si dala ještě šopský salát. Chytl mě pak průjem a je mi blbě dneska. Budu zase na sucharech a několik dní se z toho dostávat.

hodnocení

0x
Zasadne kupuji ctvrtku nebo pulku, ceky je pro jednu osobu moc. Doma houbickou umyju slupku a pote pod tekouci vodou duzninu

hodnocení

0x

Možná se u vás jedná o sklony k nadýmání a plynatosti, ale když čtu "nafukování", tak se mi vybaví balonky, které se děten nafukují na pouti. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]