Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Šedé vejce

Od: herd® odpovědí: 3 změna:
avatar herd
Čím to, že jedno z vařených vajec natvrdi po oloupání je mírně šedé? Taky více bylo cítit (jen silněji), vyloženě smrad ne.
Je to v pořádku jíst?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ben®
hodnocení

0x
avatar ben
Dobrý den, to je OK (našedly žloutek, chuť dobra, zápach žádný). Zdravím!
doplněno 12.06.22 16:26: herd - jestli mate “kachní” žaludek, tak to neublizi. Jestli mate žaludek slabší, tak to vyhodte.

 

hodnocení

avatar herd
tedy bílek.

Nejezte ho. Za problémy jedno vejce nestojí.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]