Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šílený střih šatů...? Umí udělat dneska normální šaty

Od: lorenzo odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, proč u těch sportovních šatů...dneska dělají tak šílený boky.
Nemyslím si že i s touto postavou ..by ty šaty někomu slušeli díky té.. šílené..gumě.
A ještě mě zaráží fakt vodorovných... pruhů..na bocích. To pak člověk vůbec vypadá jak skříň.

Šílený střih šatů...? Umí udělat dneska normální šaty

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Já nechápu, proč to tak prožíváte. Krámy a e-obchody jsou plné a máte možnost vybrat pro svou postavu. Tyhle šaty jsou pro ženu s bytelným soklem. Pro takovou, která se do normálních rozměrů přes boky, nevleze. *smich2* Jsme poradna, tak vám poradím: Řešte to, co se týká vás a co můžete nebo chcete změnit.

tebi
hodnocení

1x

Mi se zdaji oboje šaty uplne normalni, tedy když pominu to, že bych si vybrala jiné. Tyto mi prijdou nezajimave, nudne.

hodnocení

0x

Ony spíš mají hodně úzký pas. Ale dnešní móda je prostě divná. Pánská i dámská. Jak může být trendy to, v čem bychom před 20 lety byly za nesoudné trhany... a kdo to vůbec určuje... nechápu, a to jsem třicátník :)

lorenzo
hodnocení

Ano máte pravdu...třeba takové pánové v legínách nebo Slim kalhoty pro pány. Ale to mimo téma...nedávno jsem byla v krámě...a koukala na letní šaty...a většina šatů...buď neforemné pytle..nebo vosí pas..a velká prdel :)
Ještě že mám šaty šité na míru dneska bych si nevybrala.

nov
hodnocení

0x

A co tyto? Střihově dobré a na normální ženskou postavu.

Šílený střih šatů...? Umí udělat dneska normální šaty #2

hodnocení

0x

Na těle to vypadá úplně jinak a jestliže nejste při těle a nemáte ty boky jako skříň, tak se nemáte čeho obávat. To je dávný mýtus, že pruhy přes, rozšiřují. Samozřejmě, že to není vzor pro malou a silnou postavu, ale na štíhlou a vysokou ženu, jsou takové šaty naopak velmi hezké. A zrovna tyhle pruhy jsou moc hezké, protože jsou tak akorát široké. Mně se ty šaty moc líbí. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]