Dobrý den. Jsem již pokročilého věku a mám tedy zcela šedivé vlasy. O jejich barvu mi nejde. Jde mi o to, jak dosáhnout toho, aby vlasy nebyly tak jemné a polétavé. Prostě, aby držely a byly pevnější. Zda existuje nějaký doplněk stravy nebo způsob jak je zpevnit, kromě gelu na vlasy. Má s tím někdo zkušenost? Díky za odpovědi.
Šedé vlasy mají jinou strukturu, než vlasy s melaninem. Jsou tenčí, sušší a drsnější. Proto bych na ně šla jako na krepaté kudrnaté vlasy. Tedy je nemučila, ale hýčkala a hydratovala. Kondicionér, maska, keratin.
Já jsem naprosto bílá a měla jsem problém jako vy. Je potřeba navštívit drogerii. Já to udělala a už několik let používám. po umytí několikrát stříknu tekutinou, která je v lahvičce ve dvou vrstvách, musí se protřepat, bezoplachový GLISS. A pak nanesu trochu tužicí pěny, asi tak jako ořech velkou kupku. A přes kulatý kartáč vyfoukám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.