Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahradit pecivo

Od: kita odpovědí: 12 změna:
Dobry den, nevim, jak mam nahradit pecivo v jidelnicku. Od detstvi jsem zvykla ho jist kazdy den, vetsinou 3x denne. Ted ho jim vetsinou jen jednou za den. Ke snidani si obcas davam ovesnou kasi, chia pudink, jogurt s müsli, ale nikdy me to tolik nezasiti jako kdyz si dam treba rohlik/chleba s 2 vajicky, sunkou. To pak vydrzim az do obeda.
Co tedy jist?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, bílé pečivo nahradite černým chlebem. Zdravím!

id
hodnocení

0x
Snídaně vás nemá zasytit až do oběda. Udělejte si lehkou svačinu a pak teptve oběd.
kita
hodnocení

Ja prave neobjedvam az moc pozde, vetsinou kolem pul jedne
id

Obědvat o půl jedné je v pořádku. Předpokládám, že chcete hubnout, takže k s nídani patří 60 g žitného chleba s něčím, třeba vajíčka i šunka + ke všemu zelenina. Na svačinku ovoce a pak následuje oběd. K hubnutí se musíte projíst a ne hladovět, hlavně dostatek bílkovin, aby jste nehubla ze svalů. Prostě vyvážená strava 5 x denně.

hodnocení

0x

Já mouku vypustil z jídelníčku úplně. Manželka peče takový bochánky ze sejtanové mouky (což je v podstatě lepek) a mě to celkem chutná. Ale křupavý rohlík to samozřejmě není.

Někdo zase vypouští mouku kvůli lepku ..

hodnocení

0x
Pokud denne nesnite vic nez 2 rohliky nebo 2 krajice chleba, tak bych se neomezovala. 0mezila bych jen tu sunku a nahradila nejakou pomazankou z tvarohu ci Bonika, dac se to smichat se vsim moznym.Jatak jim taky a vahu si drzim. Ajen pro zajimavost, obcas snidam smes ovesnych a pohankových vlocek s medem a skorici a musim rici, ze do delam jen pro zdravi, taky mam po tom brzo hlad,
ben®
aja1946 - to je pouze snídaně, se kterou tazatelka vydrží “hladovet” do oběda. A pak si zase něco dobrého dá.

hodnocení

0x

A kvoli čomu meníte to,na čo ste zvyknutá a jete to,čo vás nezasýti?

kita
No ty veci co jsem uvedla jsou zdrave, maji hodne vlakniny a jsou pry dobre na hubnuti. Bile pecivo jsou prazdne kalorie.

hodnocení

0x

Včera jsem zkoušela tohle:

Pain sans farine, ni noix, ni produits laitiers, ni levure boulangère ! Incroyable ! Pain rapide ! - YouTube

Jinak nahraďte pečivo přílohami - třeba kuskus, bulgur, luštěniny...

liska5
hodnocení

0x

K masu a rybám třeba jen různé saláty nebo dušenou zeleninu, krátce povařený mražený hrášek, zelené fazolky z konzervy pokapané citronem ap...Takový oběd nebo večeře je bez chleba a chutná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]