Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký ušní teploměr

Od: medvi* odpovědí: 4 změna:

Ráda,bych koupila digitální ušní teploměr.Hlavně pro měření dítěte,ale i dospělých.Jaká značka je nejlepší?Ráda bych, aby měřil přesně ,vydržel a dali se pak dokoupit nástavce.Za vaše zkušenosti předem děkuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

Zkuste tyto zkušenosti a názory.

baby-cafe.cz/...

hella*
hodnocení

0x

Po pravdě řečeno - moje zkušenosti s ušními teploměry nejsou právě nejlepší - ani Braun, ani Microlife podle mě neměřily dětem teplotu správně, resp. spíše pokaždé jinak. Po pár měsících jsem toho měla tak právě dost a pořídili jsme normální digitální teploměr. Zkušenosti? Jednoznačně nejlepší!

hodnocení

0x

Hezkou reportaz mela na svych strankach Ceska televize v poradu Černe ovce. Bohuzel delali to ve spolupraci s casopisem d-test a po urcite dobe uz jim to z archivu vypadne je to gohledatelne jen na strankach d-testu kde je to zpoplatnene.
dtest.cz/...
Kdyz test shrnu, veskere novoty typu usni nebo bezkontaktni teplomery meli velke potize namerit dvakrat tu samou teplotu, aby byla spravna to uz byl teprve vykon. V testu vyhral klasicky digitalni teplomer Hartmann Thermova/... , mam ho doma a jsem spokojen, meri max. do pul minuty, detem se libi jak to pipa :)) a me to ze se nechaji bez protestu zmerit.

limetka*
hodnocení

0x

Nemám s ušním teploměrem dobrou zkušenost - měřil nepřesně, třeba třikrát za sebou - pokaždé úplně jiná teplota, když jsem chtěla mít jistotu, přeměřovala jsem normálním rtuťovým, ten je podle mne nejspolehlivější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]