Nejste přihlášen/a.
Ráda,bych koupila digitální ušní teploměr.Hlavně pro měření dítěte,ale i dospělých.Jaká značka je nejlepší?Ráda bych, aby měřil přesně ,vydržel a dali se pak dokoupit nástavce.Za vaše zkušenosti předem děkuji!
Po pravdě řečeno - moje zkušenosti s ušními teploměry nejsou právě nejlepší - ani Braun, ani Microlife podle mě neměřily dětem teplotu správně, resp. spíše pokaždé jinak. Po pár měsících jsem toho měla tak právě dost a pořídili jsme normální digitální teploměr. Zkušenosti? Jednoznačně nejlepší!
Hezkou reportaz mela na svych strankach Ceska televize v poradu Černe ovce. Bohuzel delali to ve spolupraci s casopisem d-test a po urcite dobe uz jim to z archivu vypadne je to gohledatelne jen na strankach d-testu kde je to zpoplatnene.
dtest.cz/...
Kdyz test shrnu, veskere novoty typu usni nebo bezkontaktni teplomery meli velke potize namerit dvakrat tu samou teplotu, aby byla spravna to uz byl teprve vykon. V testu vyhral klasicky digitalni teplomer Hartmann Thermova/... , mam ho doma a jsem spokojen, meri max. do pul minuty, detem se libi jak to pipa ) a me to ze se nechaji bez protestu zmerit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.