Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krém na suchou pokožku

Od: suz odpovědí: 11 změna:
Zdravím, potřebuji poradit ohledně krému na suchou pokožku. Původně jsem si myslela, ze se mi kůže odlupuje kvůli zimě, ale ono to není jen obdobný. Má představa by byla taková, aby krém nebyl nijak mastný a dobře se vstrebal do pokožky. Zároveň bych byla rada za opravdovou účinnost, jelikož většina těch krémů je extremne chemických a naopak to tu pokožku dráždí než hydratuje..:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, “oranžová” Indulona - na ruce, mesickova. Zdravím!

jp
hodnocení

2x

Nepíšete kde máte problémovou kůži. Krém Nivea v modré plechovce, je univerzální na obličej i tělo. Používám léta, pro mne velice příjemný krém bez vtíravé parfemace.

hodnocení

1x

Z recenzí mých známých doporučuji obnovující krém CeraVe. Velká spokojenost. *palec2*

pece-o-ruce-a-nehty.heure/...

Já začala CeraVe používat na obličej a je to pecka. Konečně jsem bez šupinek apod. , takže věřím, že i na tělo bude super. Já používám tělový mlíko VaselineCocoa tělové hydratační mléko s kakaovým máslem a vyhovuje mi. Na chodidla na noc používám parafinovej krém s oleji.

hodnocení

1x

Chybí od vás informace, jestli se jedná o pokožku obličeje, rukou, nebo celého těla. To je potom rozdíl, jaký krém použít.

petulka
hodnocení

0x
Dobrý den, doporučuji krém Ziaja, mají více druhů a je to i za dobrou cenu. A ještě používám Ryor Ryamar, ten je sice mastný, ale Ryor má také více druhů. Doporučuji dojít do kamenného obchodu, kde vám poradí a dají vzorečky.

jabraka*
hodnocení

0x

Už leta kvůli drobným lupům používám krém,který mi píše na recept kožní lékař.Míchají mi to v lékárně.Suché až svědivé pokožce to výborně pomáhá.Zkuste oslovit kožního!

JB

bbbb
hodnocení

0x

Linola Hand - i na popraskané

wergwe
hodnocení

0x

Nemáte alergii? při výskytu alergií je to doprovodný jev

hodnocení

0x

Nepíšete, kolik je vám let. Něco jiného vyžaduje suchá pleť 20ti leté ženy a něco naprosto jiného pleť 60sátnice.

liska5
hodnocení

0x

Jak se stravujete? Jak jste stará? Máte nějaké jiné vleklé potíže? Berete léky? A vlasy a nehty, které jsou deriváty pokožky máte v pořádku, nebo lámavé? V jakém prostředí se pohybujete? Kouříte? Kůže je obrazem vnitřního prostředí těla.

Nemyjte si obličej sprcháčem a jen vyjímečně mýdlem.Stačí voda a čistit si ho tampony pleťovými mléky na suchou a citlivou pleť. Pak vklepat hydratační krém.

Více pijte. čistou vodu a jezte zdravě: zelenina, ořechy, ryby, cereálie a vynechte průmyslově vyrábění potraviny...Snažte se mít dostatek minerálů, zejména Mg, Zn, Fe, B2 a C vitamínů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]