Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se vám tyto šaty?

Od: anonymnidotaz odpovědí: 15 změna:
Ahoj...zrovna na mě vykoukla reklama na tyto šaty. Asi to má být reklama na letní šaty ale já osobně bych v tom šla...jenom na pohřeb. Co vy?
Líbí se vám tyto šaty?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Kytičkovaná sukně na pohřeb? To snad ne *sok*!

Ale jinak na běžné denní nošení - proč ne?

Důležitější, než šaty je jejich obsah. A ten vypadá docela dobře (ovšem na ten ta reklama asi nebyla) *frajer*.

anonymnidotaz
hodnocení

Ano kytičky na pohřeb.
Nedávno měl pohřeb soused z vesnice a pán jeden tam byl v černých ryflích a prouhovaném triku.

hodnocení

3x

Lidi jsou různí - díky Bohu. A oblečení, které bych na manželce nerad viděl, je asi tak 95% aktuální nabídky. Většina těch hader není pěkná už jako látka či vzor, střih tomu pak nasadí korunu.

Tento konkrétní hadr bych manželce nekoupil, nelíbí se mi, ale abych kvůli tomu a podobným reklamám zakládal vlákno a svorně jsme to tu haněli, to teda nemám tu správnou odvahu

doplněno 02.06.22 13:16:

Nedávno jsem hledal šaty manželce a líbily se mi tyto - viz obrázek.

Když to přišlo, obratem letělo zpět. Bylo to kus ubrusu, hnusný hadr. Občas jsem něco kupoval z LIDLu a tam jsem spokojen. Očekává se tam kvalita za pár korun. Ale toto bylo hodně velké překvapení - od té objednávky už nikdy nebudu objednávat nic, co by se nedalo bezplatně vrátit, ideálně vyzkoušet před zaplacením...

Líbí se vám tyto šaty? #2

Souhlas. Kdybych měl psát o všem, co se mi v reklamách nelíbí, nedělal bych nic jiného.

anonymnidotaz
hodnocení

Myslím že se tady někdy probírají...jiné ,, horší blbější trapnější věci " :)

hodnocení

2x

Ne, nelíbí a rozhodně bych nedoporučovala nakupovat v čínských eshopech. :(

Na pohřeb by měla jít žena v elegantních šatech v podobném stylu: viz obrázek. :)

Černé šaty.

Líbí se vám tyto šaty? #3

hodnocení

1x
Mám podobné,jen více přiléhají..nosím je velmi ráda normálně do města na nákupy.

hodnocení

0x

To jsou šaty? Připadne mi to jako tričko a sukně a ještě nesourodé. Fakt leda na ten pohřeb.

Záleží, jakou máte postavu. Na někom by opravdu neseděly, ale někomu budou vysloveně slušet.

liska5
hodnocení

0x

Neoslovuje mne to. Vypadá to fakt jako tričko a sukně. Záleží hodně na figuře. Takhle je je to moc obyčejné, natož nápadité..

anonymnidotaz
hodnocení

No..já osobně..mám raději spíše sportovní šaty. V kterých mohu lítat z jednoho konce města na druhý a hodí se mě k nim plátěnky. Ale fakt jsem si říkala...jestli se to nelibí jenom mě...ano taky mě to připadá..jako dva různé kousky sešité k sobě.

hodnocení

0x

Žádná sláva, ale ani hrůza. Záleží na materiálu a na ceně. Na chození po městě v parném letním odpoledni nevhodné, na večerní posezení na terase u dvou deci docela vhodné. Osobně bych letní šaty volila ve světlé barvě. Černé šaty bych si vybrala opravdu černé, bez ozdob a vzorů, aby je bylo možné oživit šperkem, šálem atd. Ale myslím, že i toto najde kupce.

Na pohřeb? Na pohřeb rodinného příslušníka já ne, na pohřeb někoho vzdáleně známého asi ano.

hodnocení

0x

První ani trochu, sukně je narvaná moc vysoko. Druhé nejsou špatné a třetí se mi líbí moc.

slavkaba*
hodnocení

0x

Tak ty černé šaty s kytičkama jen pro slečnu a to štíhlou. Záleží ale taky co je to za materiál. Já v létě kupuji nejvíc viskózu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]