Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak hodnotit reakce kolegy?

Od: jotidom odpovědí: 9 změna:

Ženy možná poradí lépe,byť i mnoho mužů je citlivých převelice... tak tedy:

nový kolega, 60+, rozvedený, mi dnes ráno při přebírání služby při řeci "jen tak" vytkl, že jsem si nevšiml, že je ostříhaný a že má "nové hodinky"... pochval mi je, žádal... Zajímavé... Možná to byl jen takový drobný úlet... Ale co o tom soudíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

jestli to nemyslel ve srandě tak je to samolibej debil *zed*

olinl

..dabel, dal bych ti bod, nemůžu- a napsal si to výstižně.

hodnocení

5x

To není nic nenormálního, ani špatného. To dělá hodně lidí.

hodnocení

4x

Chtěl se pochlubit a slyšet nějakou lichotku. Brala bych to s humorem. Lidé jsou různí..

hodnocení

2x

Přijde mi to lehce úchylné. Mám zkušenost, že po 12 hodinové službě (zvlášť po noční) se každý snažil co nejrychleji přehodit nedořešené problémy na kolegu a co nejrychleji zmizet. Rozhodně nikdo nebyl zvědavý na něčí vzhled, nebo hodinky.

scv®
hodnocení

1x

Klidným, sarkastickým tónem bych mu odvětil: "Hmm, pěkný. Tys byl na výletě v SAPĚ? A nějaký s vodotryskem neměli?"

hodnocení

1x

@jotidom - pochval mi je, žádal...

Na to existuje jediná odpověď: "Nikdo tě (ti to) nepochválí tak, jako ty sám." *smich*

ltz
hodnocení

0x
On to asi myslel ve srandě, někdo to ještě prikrašlí vážným tónem.

hodnocení

0x

Tohle jsem nezažil.

Při přebírání služby kolegové zásadně machrují co všechno vyřešili, opravili, vylepšili a kde našli jakou chybu - prostě bez nich by podnik neměl šanci fungovat. Hodinky, účesy, nálady neřešíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]