Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odnaučit chlapa házet oblečení na zem?

Od: lilin odpovědí: 47 změna:
Dobrý den, s přítelem bydlíme asi 2 měsíce. On je i docela čistotný, když chce, ale úplně mi stojí vlasy hrůzou, když vidím jeho fusekle a trenky hozený na zemi. Když mu to řeknu, tak to teda zvedne, ale je to skoro každý den a mě už trochu nebaví mu to říkat pořad dokola. Domov mám jako takovou oázu klidu, kde chci odpočívat a ne sbírat trenky ze země. Už jsem ho seznámila i s košem na špinavé prádlo, ale moc se neskamarádili. Poslední týden, když přijdu domů, tak si taky sundám spodní prádlo a nechám ho uprostřed obýváku, aby viděl, jaký to je. Ale on nic, on to bere jako že chci sex, když se svlékám. Jak ho to mám odnaučit? Máte nějaké rady? Chlapi, co by na vás v takovém případě platilo?

47 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

16x
Vrátit mamince na dovychování!
Spíš k dostarání se až do konce života.

hodnocení

12x
Není uklizeno, není večeře, není sex.

Tak to aby sebou pohla...

01.06.22 17:01

gene *haha**haha*

hodnocení

9x

Na mne by platilo, kdyby mne zenska uz chvili po sestehovani nechtela zacit prevychovavat.

Takže byste vyměnil Lilin za jiný model? Já ano a fofrem...*smich*

Axus - a vám tohle přijde normální, válet špinavé prádlo po zemi?
slon

ivasad - No jistě ! Nenormální je válet čisté prádlo po podlaze.*smich*

ivet
hodnocení

Pánové, až se stokrát ohnete pro použitý bombarďáky vaší partnerky na zem, tak věřte, že vám to taky začne lézt na nervy.

To je problém emancipace. V Japonsku jsou ženy vychovávané jinak. Vy tento extrém považujete po chlapech.

Chci prát, tak seberu ze země spodky a jdu. Proč zakládat diskuze a debatovat? Pračka už mohla jet 10x.

Ivasad.

Ne, neprijde mi to normalni.

To ale nic nemeni na tom, ze snazit se ho prevychovat jen co se k sobe nastehuji je dosti prudici a tedy i riskantni pocin.

hodnocení

8x

Já to vždy manželovi sebrala a házela vše na jednu hromadu. Když hromada měla asi metr a neměl co na sebe, tak mu to došlo, že se použitý hadry na vyprání dávají k pračce.

jk2021

Přesně takhle špatně mě a mou sestru "vychovával" náš otec a nebylo mu to nic platné, jen to mezi nás zbytečně zaráželo klín a zasévalo nenávist...

jk2021

A to se pak mohl strhnout údivem, že k němu mám vlažný vztah a nemám potřebu komunikovat... Autorce otázky tímto používání podobných metod důrazně nedoporučuji, snadno se to může obrátit proti ní.

Jakože to, že vám otec nechtěl dělat služku, ve vás vzbudilo nenávist?

jk2021, to že z vás chtěl otec vychovat čistotný ženský a ne čuňata ve vás zanechalo trauma? Tam bylo asi špatně něco jinýho a ne toto.

hodnocení

7x
Jeho rodiče ho v dětství nenaučili pořádku. Vy ho to za pouhé dva měsíce také nenaučíte! Ani pláčem, ani příkazy. Možná, že ani časem...
Zvyk je železná košile! Ustupováním se to jen zhorší. Pomohlo by možná radikálnější vyžadování pořádku, pokud je zamilovaný.
Nedat mu, dokud to neuklidí. Na to chlapi slyší.
...měl jsem už třikrát půst. Kde je ten koš na prádlo?...

etana*
hodnocení

6x

Vydržet to a nechat prádlo tam, kam ho mrsknul. Klidně čtrnáct dní. Náročné pro vás, ale výsledek je skvost. Měla byste ale vy sama být pořádná, aby nemohl kontrovat tím, že vy všude válíte šminky a jiné krámy.

xD tywe to sou názory, kdo by to snášel?

hodnocení

5x

Dospely chlap nie je pes, aby ste ho nieco ucili alebo skusali prevychovat. Zle ste si vybrali, pri spolocnom byvani sa objavil zavazny problem, je to bordelar, rozidte sa, lepsie to nebude a casom vam zacnu vadit aj ine veci.

anonymmka
A chce se mě blejt..bych ho kopla do pr...a šel by dělat blbečkovy služku.
To si dám raději po ptáci lahvinku.:)
slon

Co je to po ptáci? Jo aha, ty už sis dala tu láhvinku. *hi*

hodnocení

3x
Správná hospodyňka by neměla nechávat odpadky ležet na zemi, ale měla by je hned sebrat a vyhodit do odpadkového koše. ;)

makk
hodnocení

3x

Snazší je si zvyknout na to, že to dělá. Vy určitě taky nejste úplně bez chyb, takže i on si musí na leccos zvykat. Říká se tomu tolerance.

Jestli Vám na něm vadí jen tohle, tak Vám gratuluji k téměř ideálnímu partnerovi.

hnhf
hodnocení

2x
Co nechat to tam pár dní hromadit a pak pozvat bez oznámení nějakou návštěvu? Jestli se za to nebude ani stydět, tak je všechno ztraceno a můžeš se ho leda tak zbavit.

liska5
hodnocení

1x

Tak dejte do každé místnosti bednu od banánů, snad se trefí...*smich*

Jo, a s nápisem na špinavé trencle a fusky.

hodnocení

1x

... a prkýnko taky nechává nahoře? No to je čuník :-D

A co ještě dělá?

slon

Krká, prdí, dloube si žmolky z pupku, stříhá si nehty na noze na kuchyňský lince,smrká do záclon a lepí šušně pod stůl. A jestli to nedělá, tak bude.

jd

@slon to je odsud?

krtek6
hodnocení

1x

řeknu to slovy mé kolegyně, kdy jí tohle dělá manžel u postele... "hlavně, že mě nebije"*smich*

pb®
hodnocení

1x

Záleží na tom, kde to je hozené. Pokud u pračky na zemi (kdo by se crcal s házením do koše a pak to stejně tahal ven a přebíral), pak je prádlo připravené k praní a že je na zemi nevadí. Pokud jsou fusky poházené všude po domácnosti, pak bych je vyhodila. Když bych chtěla být zlá, tak rovnou do popelnice ideálně v den, kdy se vyváží, aby bylo oblečení nenávratně ztraceno a vůbec bych "netušila" kde je. Pokud bych chtěla být hodná, pak bych vše pohozené kdekoliv mimo koupelnu dávala do pytle a až by došlo majiteli čisté prádlo, věnovala bych mu to jeho špinavé. Nicméně v dlouhobém vztahu je oblečení na zemi opravdu zanedbatelný problém.

hodnocení

1x

Toho už nepředěláš. Rozchod. Tyhle chlapy-prasata nechápu.

id
hodnocení

1x
Co máte dělat? Naučit se vysoce zvedat nohy a překračovat. Peru jen to, co je v koši.

hugg*
hodnocení

1x

To se odnaučit nedá, to je pudový. Je to samec tak si značkuje teritorium.

liska5

*smich* Myslíte, že další samec /soused/ to bude respektovat, nebo to přeznačkuje?

Já bych to každopádně přeznačkoval *frajer*

02.06.22 21:22

*smich**smich**smich*

hodnocení

1x

Chlap je od přírody tvor líný (proto také raději vynalézá, než pracuje). Musíte to tedy zařídit tak, aby to, že ty hadry nezanese do prádla hned, ho vždy následně stálo více úsilí.:)

motyl*
hodnocení

1x

on třeba...ani nic na zem nehází...on to svlíkne a zemská přitažlivost ! způůůůůsobíííí že se ty hadry ocitnou na zemi

karel556*
hodnocení

1x
Párkrát mu to vyhodit z okna.

hodnocení

1x

Najít si jiného chlapa !

Ještě je možnost mít přítelkyni se svojí matkou v jednom baráku. Pak jsou na chlapa dvě baby :)

Jen tak pro zajímavost, zkoušel jsem špinavé prádlo místo na zem u pračky hodit na strop, ale představte si to, ono tam NEDRŽELO! Tak jsem zase dnes pracáky hodil u pračky na zem.

ltz
hodnocení

0x
Tak je z té země nesbirejte, až tam bude hromada, pozvat kamarádku. Dopředu se s ní domluvit, aby věděla o co jde. Třeba se přítel potom před ní zastydi a dovtipi se.

hodnocení

0x

Když mu to nevadí že se to válí na zemi tak mu jistě nebude vadit že se to bude válet na zemi pod oknem. Sebrala bych to a vyhodila z okna.:--))

jd
hodnocení

0x

Tak jestli tohle je vas nejvetsi problem ve vztahu, tak gratuluju :)

Dnešní přeemancipované ženské se už nedovedou postarat ani o prádlo? Chlapi aby vysávali vytírali a řešili prádlo :) Kam zen svět spěje? :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]