Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr bot

Od: lenicka odpovědí: 8 změna:
Chtěla bych se zeptat, myslíte, že černé boty na podpatku na foto 1 se hodí k mému outfitu na foto 2 nebo spíše k variantě na foto 3? Děkuji za rady
Výběr bot
Výběr bot #2
Výběr bot #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Dobrý den, vzala bych je k prvnímu outfitu spíše.

liska5
hodnocení

2x

Spíš k modelu v té růžové sukni...

tebi
hodnocení

2x
Ty boty se mi nelíbí ,přijdou mi jako pro lehkou ženu.tenisky jsou rozhodně hezčí.

michalverner
hodnocení

1x
Tak hlavně záleží kam se půjde a dle toho zvolit.První sukně se hodí spíš na hostesku u střelnice tam by to bylo i jedno.Ta druhá na provazochodkyni v cirkuse a tam vznikne problém s podpatkem.

janicka
hodnocení

Vzala bych je k první variantě. Jsou moc pěkné, ale výška podpatku, já bych se na nich asi přerazila. V kombinaci s tou růžovou sukní to bude super, moc vám sluší.
id
Leničko, když Janička sedí s tebou u jednoho počítače, mohla by ti poradit ústně.
Nebo jinak. Proč si odpovídáš sama sobě?
Když nejsi barvoslepá, poznáš to sama.

lenicka
hodnocení

Dámy, vyrazily byste takto večer za zábavou?
rajskyprotlak

A Janičky jste se už ptala? :-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]