Nejste přihlášen/a.
Stačí stíny a řasenku. Stíny dají tou perleťovostí oku lesk.Vyhnula bych se tvrdým tmavým odstínům. to jen kdybych měla oči vypoulené. Dolní víčko bych nemalovala. Jak je oko kolem dokola obtažené černě, tak se opticky zmenší. Ta dolní holka vypadá poněkud lacině, až vulgárně s tou přehnanou černí. Ono taky záleží na tvaru obličeje. Jsou dokonce typy, co si jen oči podmalují dole, aby je opticky zvedly výš.
Já raději suché stíny se štětečkem. Ty masné pro začátek ne. Ono po ošetření pleti krémem i na víčkách se ty suché stíny, ten prášek, chytne i na řasách a líp se barví řasenkou.Řasy se zdají tlustší. Barvu záleží podle pleti. Jaký jste typ. Já nejblíž k podzimnímu. Mám vlasy světlejší, pleť docela opálenou, slabě narůžovělou a oči šedozelené, tak jsem si našla svůj odstín stínů v ledovcové. Taková hodně světlá petrolejová metalíza. Píšete hnědé oči. Zkuste zlatou, bronzovou, pokud jste bledší, tak lehce do růžova nebo fialova. Kámoška má hnědé oči, takovou olivovou pleť a vlasy trochu do mahagonu a používá khaki a bronzové stíny. To si u zrcadla jen přiložíte k tváři a co Vás osloví. Pak nanést na víčko. je plno návodů na netu. Já začínala a dávala si stíny jen v proužku podél žas. Pak víc. A když to mělo být slavnostní, tak na to ještě nakreslit tmavozelenou linku tenoučkým štětečkem. Ona každá víčka to chtějí jinak. Někdo má klapky, jiná štěrbiny...
Vyzkoušejte, místo tužky černé nebo tmavě modré stíny, aplikátorkem. Ne na celé víčko, ale jen tam, kde jste pracovala s tužkou. Až na samý závěr líčení očí, před řasenkou. Také vypadá dobře, když se linky udělají stínem a maloučko se rozmažou. Oči nejsou pak tak tvrdé. Všechna ta líčení na fotkách jsou na večer nebo nějakou slavnostní příležitost. Ale na civilní, běžný život to příliš není. Pohledejte si na netu "nahé líčení". To je skvělé!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.