Dobry den, mam ted zranenou nohu - pokousal me pes. U lekar mi rekl, ze ted aspon dva tydny nemam chodit do prace ani nikam ven. Doma uz normalne chodim, skoro me to neboli. Ale hodne se nudim, nebavi me byt porad na mobilu nebo pocitaci. a nejhorsi je, ze porad neco jim. Bud varim, ochutnavam nebo jsem na gauci, ale porad pro neco chodim do lednicky. Nepomaha ani kdyz si ctu, pletu nebo jakakoli jina aktivita. Nevite, jak se toho zbavit? Nechci abych pribrala za tu chvili kvuli tomuhle 10kg.
Dobrý den, měla jsem na neschopence stejný problém. U mě se osvědčila metoda 3N- nekoupíš, nemáš, nesežereš. A když už jsem teda u filmu musela nutně něco křoupat, tak jsem si prostě dala okurku nebo jablko. Uvědomte si, že teď to krásně během neschopenky naberete, ale pak to hubnutí… nehledě na to, že si roztahnete žaludek a pak budete mít potřebu pořád něco jist. Hrozně moc vás chápu a držím palce.
kinti
To jsem rada, ze nejsem sama! Moc vam dekuji, bohuzel doma je i pritel, takze si kupuje i pro sebe.
Já bych si nakoupila (vyrobila) nějaké zdravé mlsání - třeba zeleninové saláty, ovesné sušenky apod, nebo bych se pokusila "mlsnou" ošálit např. čajem, kávou apod. Taky by mohlo pomoci každodenní vážení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.