Dobry den, je mi 15 a nemam skoro zadna prsa. Doma mam hodne sportovnich podprsenek, ale nevim, jestli je mam nosit ven. Mamka mi rika, at je nosim, ale trosku se stydim, ze na me lidi budou koukat, ze jdu jen ,,v podprsence". Nemyslim tim, ze bych je nosila do skoly nebo do mesta, ale treba jen na prochazku, telocvik... Co myslite vy? Muzu je nosit ven nebo si pres to brat tricko?
A budou se koukat právem. Ať je ta podprsenka sportovní, nebo jiná, pořád je to podprsenka. Mezi lidi rozhodně ne, vyjma posiloven, hřišť a různých sportovišť.
Mohu mezi lidi chodit v kalhotkách? Nebo si přes ně vzít sukni či kalhoty?
anonymmka
Já bych to neřešila vydim.to stále v autobuse mezi lidma Tepláky a tuhle podprsenku. Navíc v týhle poradně..se většině lidí nic nelíbí. Tak co A stále lepší komunikace..tyhle podprsenky s teplákama..než ty šílený legíny... barevný..a tílko.
Ahoj, za mě je to někam na výlet úplně v pohodě. A že ti budou vidět bradavky…? Tak to je snad normální, každý je má. Já, ty, ženy, muži, všichni. Hlavně když ty se budeš cítit dobře. Však je to podobné croptopu, takže se nestresuj a nestyď. Nos co je ti pohodlné.
Za sebe říkám tričko na to, vždyť můžeš nosit lehoučký materiály. Jít jenom v podprsence mi nepřijde vhodný. Chápu, že někdy ženská nechá koukat třeba krajkový ramínko, když má třeba "jinak" řešená ramena na triku, ale tyhle sportovní podprsenky ani nejsou hezké (jsou funkčí, ale nejsou hezké) A ber, že v létě se budeš pocit, to chceš vystavovat (byť plochý) břicho leskloucí se potem? A to ti nebude vadit, že jakmile třeba bude foukat vítr a bude chladněji, tak to "bude vidět" na bradavkách a lidi budou zírat?
Dobrý den, jestli Vám nevystupuji moc výrazně “cudliky”, tak je to pro volný čas, sport nebo za horka OK. Zdravím! doplněno 21.05.22 16:03: Když zvolíte pěkný kousek, tak je to v podstatě crop top, který nosí i celebrity. Jo, a nenechte se rozhodit názory zdejších víceletých dam . prozeny.cz/...
Toho jsem si také povšimla. Vždycky se tvrdilo, že české dívky jsou krásné. Přitom v letácích, katalozích a internetových nabídkách se na nás culí obvykle nějaké číňanky, arabky, či černošky, které mají k pěkným Češkám daleko.
Nejsem xenofob, ale proč se nepodívat na pěknou českou holku, když se všude tvrdí, jaké máme krasavice.
Nebo ty Češky obšťastňují pro změnu třeba zase katalogy a reklamy v Africe či Číně? Kdo ví. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.