Dnes jsem ve městě viděla šaty spíše tedy sportovní... bavlněný...krásně barevný.. pruhovaný...zkusila jsem si je a jsou mě krásně v pondělí půjdu koupit... jelikož jsem neměla hotovost. Ukazovala jsem kamarádce...a ta pravila..že člověk s širšímy stehny by ubec neměl nosit proužky..jedině svisle. Načež jsem ji pravila že lepší šaty než šortky či legíny. Každopádně si je stejně koupim páč jsou nádherný. Ptám se ale tedy zda ty proužky fakt vadí? Ale jelikož..se střídá barva a tenkost pruhů tak se rozšíří i ramena. Obrázek jen pro inspiraci.
Dobrý den, líbí-li se, tak kupte (to je otázka velikosti Vašeho sebevědomí). Zdravím! doplněno 20.05.22 19:16: Jsou-li šaty hodně pěkné, tak je proste MUSÍTE mít .
na me vykoukly podobne, pri hledani neceho jineho, a kdyz jsem videl prodejce tak jsem vedel, ze padnou malinke pritelkyni.. bohuzel velikost ok, ale jinak hhh, tyhle saty chteji stejnou postavu jako modelka, vyssi stihlou divku, a urcity typ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.