Nejste přihlášen/a.
Ano, řekni to mamce. Mamka ti poradí. Kdo jiný by ti měl poradit, než mamka, je to pro tebe nejbližší člověk. Jak jí to říci? Normálně, je to vlastně zcela normální záležitost, se kterou se teď budeš setkávat pravidelně. Tím spíš by ses měla s maminkou poradit, pokud je to jen nějaký výtok, mohl by to být třeba i začínající zánět. Neboj se, nestyď se.
Mamce bych to řekla. Pokud spolu máte dobrý vztah, jistě Tě pochopí. Já sama jsem dostala menses když mi bylo 14 let a 2 měsíce. Byla jsem snad poslední ze třídy. Takže je možné, že se Tvůj organismus už připravuje.
Nějak se mi ale nelíbí ten výtok od 11 let. Je možné, že tam je nějaký zánět. Chtělo by to s mamkou navštívit ženského lékaře. Neboj se, vyšetřovat tě nebude. Ale 3 roky jsou dlouhá doba, aby se tělo připravovalo na menstruaci. Chtělo by to s pomocí lékaře vyřešit. Jaga.
tak takovýhle příspěvky bych sem nevložila ani náhodou, myslím, si že si tu dělají někteří prdel a ostatní to nechápou a odpovídají,mám jenom takové tušení i s těma ponožkama,paní babo jago,co vy na to,d
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.